React caută persoane cu dizabilităţi care vor să muncească

Distribuie:

 

Întreprinderile sociale vor derula activităţi în domeniul reciclării şi al prelucrării hârtiei reciclate (patru dintre intreprinderi), dar şi call center şi reciclare mase plastice. În functie de profilul fiecarei intreprinderi sociale, Asociatia React recruteaza operatori vanzari prin telefon, lucratori in serigrafie, lucratori in prelucrare mase plastice, lucratori sortatori deseuri reciclabile, operatori calculator, lucratori comerciali. Pe site-ul proiectului, www.fabricadebine.ro si la sediul Asociatiei React din str. Poet Grigore Alexandrescu nr.20 Târgovişte poate fi gasită lista completă a posturilor şi condiţiile pe care candidaţii trebuie să le îndeplinească.

În vederea unei integrări profesionale de succes, persoanele selectate vor beneficia de consiliere profesională şi psihologică, dar şi de formare profesională specifică.

“Dezvoltarea Economiei Sociale prin Infiintarea şi Dezvoltarea de Intreprinderi Sociale”, este un proiect cofinanţat din FONDUL SOCIAL EUROPEAN (contract nr. POSDRU /84/6.1 /S/ 50269) prin programul operaţional sectorial – Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 – Investeste în oameni! şi se încadrează pe Axa prioritară 6 – Promovarea Incluziunii Sociale.

Acesta este un proiect de dezvoltare a economiei sociale şi de integrare în câmpul muncii a persoanelor vulnerabile social. Proiectul se desfasoară pe durata a 32 de luni şi are ca finalitate înfiinţarea a şase întreprinderi sociale în 5 din cele 8 regiuni de dezvoltare ale României: Bucureşti şi Ilfov, Centru, Nord-Est, Sud-Vest Oltenia şi Sud Muntenia şi crearea a 150 de noi locuri de muncă pentru persoane cu dizabilităţi şi persoane care trăiesc din venitul minim garantat.

 

 

Distribuie:

Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Flax Gopo Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro