Gabriel Boriga:”Nu intenţionez, sub nicio formă, să-mi dau demisia din funcţia de primar al Municipiului Târgovişte”

În condiţiile apariţiei în ultimele zile a unor zvonuri total nefondate şi manipulatoare, vreau să precizez următoarele:

  1. Nu intenţionez, sub nicio formă, să-mi dau demisia din funcţia de primar al Municipiului Târgovişte. Târgoviştenii m-au ales pe 10 iunie pentru un mandat de 4 ani, pe care vreau să-l onorez şi să-l duc la capăt. Mai mult, dacă târgoviştenii vor fi mulţumiţi de modul în care îmi voi face treaba, nu voi avea nicio reţinere să le cer din nou votul în 2016.
  2. Cer tuturor celor care propagă asemenea zvonuri false să renunţe la minciună. Sunt primarul târgoviştenilor şi îi anunţ pe cei cărora nu le place acest lucru că niciun zvon nu poate schimba realitatea.
  3. Vreau să colaborăm cu toţii în interesul târgoviştenilor şi acesta e primul meu mesaj către toţi consilierii locali, indiferent de partidul din care provin.

   Comunicat de presă

   Gabriel Boriga

   Primarul Târgoviştei

   25 iunie 2012

Agricultorii dâmboviţeni ale căror culturi au fost afectate de zăpadă nu se grăbesc să ia ajutor de la stat

 29 iunie este data maximă până la care fermierii mai pot depune cereri pentru eventualele pagube înregistrate la culturile agricole în urma căderilor abundente de zăpadă din lunile ianuarie şi februarie. Aceştia ar putea primi un ajutor de la stat de până la 7500 de euro. Până acum , în judeţul nostru, potrivit informaţiilor oferite de reprezentanţii DADR, au fost primite doar trei cereri pentru acest sprijin financiar, deşi 33 de producători se află în situaţia de a solicita sprijin.
Read more

Peste 3000 de elevi dâmboviţeni îşi testează competenţele digitale la Bac

    
Începând de astăzi, timp de trei zile, elevii de liceu susţin proba de competenţe digitale a examenului de Bacalaureat. 3382 de elevi dâmboviţeni s-au înscris la această probă. Candidaţii au la dispoziţie 90 de minute ca să rezolve subiectele de la proba de competenţe digitale.
Read more

WHO ELSE? Gabriel Boriga va câştiga un nou mandat, cu peste 50% din sufragiile electoratului, conform econtext.ro!

Site-ul econtext.ro a publicat o hartă a primăriilor în funcţie de partidul care, conform sondajelor actuale, este cel mai bine plasat în municipiile reşedinte de judeţ. Conform econtext.ro, dacă mâine ar fi alegeri, USL ar câştiga 21 de primării, reşedinţă de judeţ, din ţară, iar PDL, 10. Una dintre ele este Târgoviştea, unde Gabriel Boriga are, conform sondajelor, un scor electoral de 54 de procente.

Read more

Cai de zeci de mii de euro se întorc la Gura Foii, pentru a doua ediţie a târgului cabalin de Sfinţii Constantin şi Elena

Iubitorii cailor se pot delecta duminică, la Gura Foii,  la a doua ediţie a târgului anual de cai de rasă, unde sunt aşteptaţi zeci de crescători din toate colţurile ţării, care vor aduce în comuna dâmboviţeană cai de rasă. Târgul se datorează pasiunii pentru cai a primarului comunei Gura Foii, Marius Iosif, el însuşi posesor a mai multe exemplare cabaline de excepţie.

Read more

DEZAMĂGIRE: Chindia Târgovişte a luat bătaie, în faţa a peste 1500 de spectatori, pe teren propriu!

Chindia Târgovişte a jucat astăzi de la ora 18:00, pe stadionul  Eugen Popescu, contra celor de la Gaz Metan Severin, echipă aflată pe locul al III,  în clasamentul seriei a doua, a Ligii 2 de fotbal.

Read more

Gemenii au asaltat astăzi primăria municipiului Târgovişte

38 de cupluri de gemeni au fost premiate astăzi de primăria Municipiului Târgovişte în cadrul unei manifestări menite să marcheze Ziua Internaţională a Familiei. Îmbrăcate de sărbătoare şi cu zâmbetul pe buze, perechile de gemeni s-au întâlnit cu primarul Gabriel Boriga în Sala de Consiliu a primăriei.

Read more

Elevii dâmbovițeni au curățat județul de gunoaie. Vezi aici foto din nordul județului și de la Priseaca:

Peste 100 de elevi din zona de nord a județului s-au alăturata astăzi acțiunii de ecologizare Let s do it Romania și au arătat că le pasă de mediul înconjurător adunând gunoaiele aruncate la întâmplare de semeni de-ai lor.

Read more

Un altfel de start de campanie electorală pentru Gabriel Boriga! (foto)

Gabriel Boriga, actualul primar al Târgoviștei și candidatul PDL la un nou mandat pentru primărie, a dat astăzi startul campaniei electorale, un altfel de start decât cele cu care s-au obișnuit cetățenii. Alături de zeci de bicicliști, echipați cu tricouri inscipționate cu sloganul „Cursa continuă. Votăm Gabi Boriga!”, Gabriel Boriga a pornit într-un tur al orașului, startul fiind dat din fața primăriei.

Read more

A început campania electorală pentru locale! Iată regulile!

În campania electorală, candidaţii, partidele politice, alianţele politice, alianţele electorale, precum şi cetăţenii au dreptul să îşi exprime opiniile în mod liber şi fără nicio discriminare, prin mitinguri, adunări, utilizarea televiziunii, radioului, presei şi a celorlalte mijloace de informare în masă.

Read more

Diaconiţă, fostul şef al pompierilor dâmboviţeni, condamnat la 3 ani şi jumătate cu executare şi despăgubiri pentru 21 de angajaţi

Corneliu Diaconiţă, fost şef al ISU  Dâmboviţa, a fost acuzat în 2009 de luare de mită, fals, uz de fals şi înşelăciune. Diaconiţă este acuzat că în perioada 2006 – 2007, în calitate de inspector şef al ISU Dâmboviţa, a ordonat ca 803 subordonaţi să-şi achiziţioneze din bani echipament specific, în condiţiile în care cadrele militare beneficiază în mod gratuit de astfel de îmbrăcăminte şi încălţăminte.

Read more

Adrian Ţuţuianu, primul pe buletinul de vot, în urma tragerii la sorţi făcută de BEJ!

Aceasta cu toate că în documentul de acceptare a candidaturii se specifică faptul că Adrian Ţuţuianu este candidat propus de Uniunea Social Liberală, iar în ordinea stabilită de tragerea la sorţi USL nu există! Primul partid ales din urnă să ocupe prima poziţie a fost PSD, urmat de PNL.

Read more

UE dă bani cultivatorilor de orez. Specialiştii Direcţiei Agricole speră ca acest sprijin să-i stimuleze şi pe dâmboviţeni să cultive orez

 Cultivatorii de orez vor primi sprijin de 250 euro/hectar, din fonduri comuniatare, cu condiția să dețină măcar un hectar de teren împărțit în cel mult trei parcele de câte 0,3 hectare. Ajutorul va fi de trei milioane euro, fiind acordat pentru o suprafaţă de aproximativ 12.000 ha şi se va da o dată pe an.
Read more

CJD restaurează moştenirea dâmboviţeană a lui Brâncoveanu!

Potlogii au fost prima moşie de suflet a domnitorului Constantin Brâncoveanu, înainte ca acesta să devină domn, ridicând aici, la 1698, un palat dăruit fiului său cel mare, Constantin. În drumul său către cele două capitale Târgovişte şi Bucureşti, Brâncoveanu se oprea de fiecare dată la Poltogi, atât în timpul construcţiei minunatului palat şi a bisericii, prima clădire ridicată pe moşie, cât şi după finalizarea acestora.

Read more
Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro