Ministrul Educaţiei propune 3 tipuri de Bacalaureat. Tu în care dintre ele te încadrezi?

Ministerul interimar al Educaţiei, Liviu Pop, a declarat că examenul de bacalaureat ar trebui schimbat radical. Învăţământul profesional trebuie să aibă un tip de bacalaureat, învăţământul teoretic trebuie să aibă un alt tip de bacalaureat şi aşa mai departe. Văd trei tipuri de bacalaureat, nu unul cum e acum”, a precizat Pop.

Read more

Locul I pentru GeoSting SRL Târgovişte, la etapa judeţeană a concursurilor profesionale ale SPSU (galerie foto)

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă “Basarab I” al judeţului Dâmboviţa organizează, în perioada 14 – 15 iunie, pe Stadionul “Eugen Popescu” din Municipiul Târgovişte, etapa judeţeană a concursurilor profesionale ale Serviciilor Voluntare pentru Situaţii de Urgenţă (SVSU) de la localitaţi şi a Serviciilor Private pentru Situaţii de Urgenţă (SPSU) de la instituţiile publice şi operatorii economici din judeţul Dâmboviţa.

Read more

Unde-i lege, nu-i tocmeală! Iată ce reguli trebuie să respecţi la BAC!

Examenul de bacalaureat este în curs de desfăşurare, elevii susţinând zilele acestea probele de evaluare a competenţelor de comunicare în limba română, o limbă de circulaţie internaţională şi a competenţelor digitale. Ca în fiecare an, cei mai puţin pregătiţi dintre elevi nu au ezitat să se folosească de materiale ajutătoare. Conform normelor elaborate de Ministerul Educaţiei, utilizarea acestora precum şi a oricăror forme de fraudare a examenului atrage după sine sancţiuni dure. Elevii prinşi copiind vor fi eliminaţi din sală şi nu vor mai putea susţine examenul două sesiuni consecutive.

Read more

Gazeta Dâmboviţei le mulţumeşte tuturor celor care au donat pentru Robert Spirescu. Campania continuă şi mâine

 

  Campania de donare de sânge pentru Robert Spirescu a sensibilizat sute de târgovişteni, de la studenţi, până la agenţi de pază, care s-au prezentat astăzi la Centrul de Transfuzii Sangvine Târgovişte. Din păcate, nu toţi au putut dona, efectiv, sânge, pentru că nu au îndeplinit condiţiile necesare, dar şi din cauza posturilor reduse de la centrul de transfuzii, care nu permit recoltarea de la un număr foarte mare de donatori, 20 de donatori fiind numărul cu care se lucrează într-o zi obişnuită.

Read more
Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro