Locul I pentru GeoSting SRL Târgovişte, la etapa judeţeană a concursurilor profesionale ale SPSU (galerie foto)

 

 Astăzi, pe Stadionul Eugen Popescu Târgovişte au concurat Serviciile Private pentru Situaţii de Urgenţă de la operatorii economici şi instituţiile publice: Geosting SRL Târgovişte, Petrom, Compet, Mechel Târgovişte, Arctic Găeşti şi Sirv Titu. Echipele şi-au arătat îndemânarea în următoarele probe: ştafeta 4×100 m; pista de îndemânare şi viteză; dispozitivul de intervenţie.  Geosting SRL Târgovişte a ocupat locul I la acest concurs, demonstrând că sunt cei mai buni la toate probelele la care au fost supuse echipele participante. Locul doi a fost adjudecat de OMV ASET 6 Muntenia Central (fostul PETROM), locul III, de Mechel SA Târgovişte, iar Conpet SA a primit diploma de fair play. 

Aceste concursuri se organizează anual, fiind împărţite într-o etapă judeţeană, una interjudeţeană şi alta naţională şi au drept obiectiv dezvoltarea şi perfecţionarea aptitudinilor şi a deprinderilor specifice necesare îndeplinirii acţiunilor de intervenţie în situaţii de urgenţă, evaluarea nivelului de pregătire a capacităţii de intervenţie a serviciilor voluntare şi private pentru situaţii de urgenţă, dar şi popularizarea în rândul cetăţenilor a unor aspecte din specificul activităţii acestor servicii. Mâine, de la ora 09.30, concurează Serviciile Voluntare pentru Situaţii de Urgenţă de la localităţi.

Organizarea şi desfăşurarea concursurilor va fi asigurată, pe tot parcurusl acestora de o brigadă de arbitri formată din cadre ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţa „Basarab I” al judeţului Dâmboviţa. Echipele câştigătoare  vor participa la etapa interjudeţeană a concursului, etapă ce se va organiza în luna iulie în municipiul Zalău.

Distribuie:

Locuri de munca difamcom

novarealex1.jpg Valeriana

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro