ortooxacell kiss2022.gif Flax

Inspectoratul Şcolar Dâmboviţa, premiu de excelenţă pentru întreaga activitate în cadrul Lifelong Learning Programme

  Marţi, 11 martie, a avut loc la Palatul Parlamentului lansarea oficială a programului Erasmus+, noul program european de finanţare în domeniile educaţiei, formării profesionale,  tineretului şi sportului. Evenimentul a fost deschis de comisarul european pentru educaţie, cultură, multilingvism şi tineret, Androulla Vassiliou. La evenimentul de lansare au fost prezenţi şi  Remus Pricopie, ministrul educaţiei … Citește mai mult

71 de candidaţi dâmboviţeni au pierdut din start Bac-ul, după ce au absentat la prima probă a examenului

 71 dintre cei 3737 de candidaţi dâmboviţeni din cei 3737 înscrişi în prima sesiune a examenului de Bacalaureat 2013 nu s-au prezentat la examen, pentru aceştia Bac-ul din această sesiune fiind deja pierdut, chiar dacă se vor prezenta la următoarele probe.

Școlile dâmbovițene, primele în top 3 la Competiția Școală Europeană. Școala Coresi a obținut cel mai mare punctaj

 Ca și anul trecut, școala dâmbovițeană a dat clasă școlilor din toată țara la competiția Școală Europeană. La ediția din acest an, Școala Coresi din Târgoviște a obținut cel mai mare punctaj, 179 de puncte, clasându-se pe primul loc al unităților de învățământ preuniversitar care au primit certificatul de Școală Europeană 2012. La distanță mică s-a clasat, pe locul III, Grupul Școlar Industrial Moreni, cu 172 de puncte.