Cum şi-au petrecut aspiranţii la un fotoliu de parlamentar ultima seară dinaintea campaniei electorale!

Pe 9 noiembrie s-a dat, oficial, startul războiului electoral. Cum vorbim de alegeri uninominale într-un singur tur, lucrurile se anunţă cât se poate de agitate. Aşa că majoritatea candidaţilor au ales pentru seara dinainte de începutul campaniei electorale activităţi relaxante care să le încarce bateriile pentru luna de foc.

Read more

Componenta misogină a politicii locale! Din 33 de candidaţi pentru Parlament, doar 2 sunt femei

Într-o politică dominată de bărbaţi, la Dâmboviţa le numeri pe degete pe femeile în care colegii lor au avut încredere şi pe care le-au promovat. Polarizarea actualelor alegeri între două conglomerate politice  face ca numărul femeilor aflate pe liste pentru alegerile parlamentare să fie infim: 2 din 33 de candidaţi (exceptăm aici faptul că şi UDMR a depus liste electorale complete în judeţul nostru).

Read more

Partidul Poporului Dan Diaconescu şi-a depus candidaturile. N-ai să ghiceşti cine unde candidează!

Reprezentanţii PPDD au vrut să fie bomboana de pe tort (sau colivă având în vedere cum merg treburile în Dâmboviţa) şi şi-au depus ultimii candidaturile la BEJ. Partidul Poporului are, în final, listă completă de candidaţi.

Read more

Peste 3000 de elevi dâmboviţeni îşi testează competenţele digitale la Bac

    
Începând de astăzi, timp de trei zile, elevii de liceu susţin proba de competenţe digitale a examenului de Bacalaureat. 3382 de elevi dâmboviţeni s-au înscris la această probă. Candidaţii au la dispoziţie 90 de minute ca să rezolve subiectele de la proba de competenţe digitale.
Read more

71 de candidaţi dâmboviţeni au pierdut din start Bac-ul, după ce au absentat la prima probă a examenului

 71 dintre cei 3737 de candidaţi dâmboviţeni din cei 3737 înscrişi în prima sesiune a examenului de Bacalaureat 2013 nu s-au prezentat la examen, pentru aceştia Bac-ul din această sesiune fiind deja pierdut, chiar dacă se vor prezenta la următoarele probe.

Read more

Gazeta Dâmboviţei îţi spune cine-ţi este primar. Alegeri nebune!

La aproape 12 ore de la încheierea scrutinului electoral, situaţia primăriilor din judeţ, în mare parte, arată că dâmboviţenii au ales să facă o schimbare în mare parte din localităţile cu edili care aveau la activ mai multe mandate. În unele localităţi, deşi primarii au fost aleşi dintr-o anumită formaţiune politică, consiliile locale au fost alese din altă formaţiune politică. Pe de altă parte, alţii şi-au păstrat, suprinzător, funcţiile. Iată situaţia până la care Gazeta Dâmboviţei are o situaţie la această oră:  
Read more
Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro