Trei candidaţi pentru postul de vicepreşedinte al CJD: Marinescu, Ştefan şi Manole!

Consiliul Judeţean Dâmboviţa trebuie să-şi aleagă în proxima şedinţă un alt vicepreşedinte în locul lui Leonardo Badea, ales senator la alegerile din decembrie. Locul este dorit de mai mulţi consilieri, vehiculându-se numele lui Ioan Marinescu, Cornel Ştefan şi Alin Manole.  Lista este deschisă până vineri.

Cât despre favorit, Ţuţuianu a precizat pentru Gazeta Dâmboviţei: “Eu nu am preferaţi. Eu sunt preşedintele CJD şi sunt deasupra intereselor personale.” Pe de altă parte, din cei trei, Marinescu este văzut cel mai adesea în preajma preşedintelui CJD, fiind legaţi şi de o relaţie de prietenie. Şi deşi nu a vrut să facă un portret robot al viitorului vicepreşedinte, Ţuţuianu a afirmat că acesta ar trebui “să ştie ceva administraţie”. Toţi social democraţi se potrivesc descrierii, Marinescu având vechime în CJD, fiind şi preşedinte al ATOP, Cornel Ştefan deşi mai tânăr are studii de administraţie cu doctorat – studiu de caz Consiliul Judeţean Dâmboviţa, iar Manole a fost director în cadrul Parcului Industrial Mija.

 

În ceea ce priveşte plecarea lui Leonardo Badea această rămâne unul dintre marile regrete ale preşedinteţui Ţuţuianu: “A fost  o decizie politică pe care am luat-o împreună. A fost mai importantă ideea de a înnoi garnitura noastră de parlamentari.
Am promisiunea lui Leo Badea că mă va sprijini pe partea financiar-bugetară, ca să punem la punct lucrurile care ţin de bugetul Consiliului Judeţean, bugetele instituţiilor subordonate şi societăţilor comerciale, după cum sunt sigur că îmi va acorda sprijinul necesar şi în derularea bugetului în următorii 4 ani.”

 

Distribuie:

Locuri de munca difamcom

novarealex1.jpg Valeriana

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro