Ionuţ Săvoiu (USL) şi cei 11 candidaţi PPDD, din judeţ au semnat “Pactul pentru Basarabia”!

“Pactul pentru Basarabia” este un angajament şi un set de măsuri concrete care vor fi implementate pentru reunirea celor două state româneşti susţinut şi promovat de Platforma Civică Acţiunea 2012. Asumarea pactului este publică, ceea ce înseamnă că semnatarii oferă o garanţie a efortului depus în viitor în acest sens, nu un simplu artificiu electoral menit să extindă numărul votanţilor. Politicienii, ca oameni de stat care cunosc istoria poporului pe care îl conduc, ştiu că „Basarabia e România”, iar în acest sens, noi, românii, aşteaptăm ca ei să acţioneze pentru îndeplinirea idealurilor naţionale.”, spun pe site-ul oficial reprezentanţii Acţiunii 2012.

În Dâmboviţa, 12 candidaţi şi-au asumat pactul. Primul a fost social democratul Ionuţ Săvoiu, care a semnat documentul la începutul campaniei electorale. Ieri, toţi cei 11 candidaţi ai PPDD au semnat şi ei în faţa Mitropoliei Târgovişte. “Fără Basarabia şi fără Bucovina, România ar fi ca o pasăre împuşcată în amândoi ochii. Eu cred că avem obligaţia, pentru generaţiile care şi-au îngropat oasele în tranşee pentru ca noi, astăzi, să avem la ce spune „România”, să nu renunţăm la acest vis măreţ.”  a postat pe un cont de socializare, preşedintele PPDD Dâmboviţa, Radu Popa, candidat pe colegiul de deputaţi Târgovişte.

Deocamdată, în Dâmboviţa, doar cei 12 şi-au asumat “Pactul pentru Basarabia”, dar lista rămâne deschisă. La nivel naţional, numărul semnatarilor se apropie de 450 de persoane.

Distribuie:

Locuri de munca difamcom

novarealex1.jpg Valeriana

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro