Partidul Poporului Dan Diaconescu şi-a depus candidaturile. N-ai să ghiceşti cine unde candidează!

Reprezentanţii PPDD au vrut să fie bomboana de pe tort (sau colivă având în vedere cum merg treburile în Dâmboviţa) şi şi-au depus ultimii candidaturile la BEJ. Partidul Poporului are, în final, listă completă de candidaţi.

Read more

Avram Iancu a câştigat procesul cu PPDD şi Consiliul Local Târgovişte şi va fi consilier local

Scandalul din PPDD pare să ajungă la final! Cel puţin în cazul fostului preşedinte al organizaţiei municipale Avram Iancu, înlocuit din funcţie, dar şi din consiliu local, după ce noua conducere interimară a partidului a motivat că Iancu nu este membru al PPDD. Cu toate acestea, el a fost candidatul formaţiunii pentru Primăria Târgovişte şi a obţinut 4810 voturi. Echipa cu care a candidat a obţinut 5136, ceea ce a permis PPDD să facă jocurile în CLM cu cei trei consilieri aleşi. După ce s-au văzut cu sacii în căruţă, mai mari reprezentanţi ai poporului le-au dat cu tifla la doi dintre cei trei: Avram Iancu şi Cătălin Neculescu Zotic, consilieri validati de Biroul Electoral Judeţean. Dat afară din partid şi din consiliul local, Avram a reacţionat şi a mers în instanţa de contencios administratriv şi fiscal.

Read more

Avram Iancu anunţă dezvăluiri SENZAŢIONALE din sânul PPDD Târgovişte

Lucrurile în PPDD nu par deloc a se linişti. Dispărut subit din lista de consilieri locali, deşi era în capul acesteia, fostul preşedinte al PPDD Târgovişte, Avram Iancu îşi pregăteşte revenirea pe scena politică cu “dezvăluiri senzaţionale” cum singur le numeşte, despre jocurile din organizaţia locală.

Read more

Alungat de ai săi, Ion Stan, ofertat şi de Partidul Poporului Dan Diaconescu

 

Nici nu a rămas bine fără partid că Ion Stan este asaltat de oferte. Fostul preşedinte al PSD Dâmboviţa, Ion Stan, este aşteptat cu braţele deschise de liderii Partidului Poporului Dan Diaconescu! Invitaţia oficială a fost lansată de către primvicepreşedintele partidului, Radu Popa, într-un interviu acordat în exclusivitate pentru “Universul dâmboviţean”.

Read more

Adrian Chiriţă suferă de dublă personalitate…politică

Adrian Chiriţă este aproape un personaj de poveste, pentru că multe din acţiunile lui par neverosimile povestite unui om care nu trăieşte pe plaiuri dâmboviţene. Şi totuşi! Când credeam că le-a făcut pe toate,  devenind sceptici după modulul juriului de la “Românii au talent”, ex-primarul Hulubeştiului ne-a arătat că poate mai mult şi  a reuşit să ne lase cu gurile căscate.

Read more

Dan Diaconescu primit la Titu cu scandări de genul: “Preşedinte, fără un dinte!”

Ieri, Dan Diaconescu a făcut înconjorul Dâmboviţei în încercarea de a-şi ridica în sondaje candidaţii pentru alegerile locale. Popularitatea pe care o are Diaconescu  nu a fost atât de evidentă precum se dorea, numărul simpatizanţilor fiind mai mic decât la întâlnirile organizate, în trecut, în judeţ.

Read more
Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro