Gazeta Dambovitei | Cele mai noi știri din Targoviște și Dâmbovița

Ediția de weekend, nr. 3702/3703
16-1-2022

Adrian Chiriţă suferă de dublă personalitate…politică

Chiriţă ţinteşte un nou mandat de primar în comuna Hulubeşti, fiind înscris în luptă din partea PDL. Ar fi al doilea, după mandatul pierdut de curând din cauza unor probleme cu …legea. Probabil că nu este nici primul, nici ultimul şi nici singurul care face asta în România anului 2012.  Dar câţi or fi cei care îşi înjură propriul partid în campania electorală? Pentru că asta face din Chiriţă o legendă rurală.

Ex-primarul are un dor la viaţa lui: să-şi vadă şi soţia conducând destinele unei comunităţi. Cum la Hulubeşti nu mai era loc şi, poate, şi pentru că vrea pentru consoarta sa ceva mai mult, a înscris-o în cursa pentru primăria Găeşti. Dar ca povestea să fie de pomină, doamna nu a încăput în acelaşi partid cu soţul, ci urmeazaă calea senzaţionalului… în PPDD.  La prima vedere, familia Chiriţă trăieşte într-o democraţie pluripartitistă totală. De aici şi circul!

Florentina Chiriţă şi-a lansat candidatura la începutul săptămânii, pe trotuar. Trotuarul reabilitat al Găeştiului. A avut parte de o lansare cu maestru de ceremonii, în persoana soţului democrat liberal Adrian Chiriţă, şi  cu un susţinător înfocat, în persoana otevistilui  Dan Diaconescu.

Ieşit din spaţiul geografic al comunei, Chiriţă s-a lepădat de trecut, prezent şi viitor, adică de PDL şi a urlat în faţa cetăţenilor adunaţi cu eforturi de prin comunele limitrofe oraşului: “Mulţumim domnului preşedinte Dan Diaconescu şi cred că dânsul a observat că Găeştiul s-a hotărât! Găeştiul vrea să scape de Toader (n.r Alexandru Toader, primarul democrat liberal al oraşului, coleg de partid cu Chiriţă), Găeştiul vrea să scape de  echipa Griguţă, vrea să scape de cel care ţine ciolanul lor, deputatul Iulică Valdu (sic! Vladu este deputat democrat liberal, ierarhic superior în partid lui Chiriţă). Este momentul ca după 10 iunie cei trei să-şi vadă de afcerile lor şi să vă lase pe dumneavoastră în pace!”

 

Întrebat despre acest discurs, electrizant de altfel, iată cum a răspuns vicepreşedintele PDL Dâmboviţa, Marin Antonescu.

 

M.A.: (Chiriţă) era într-o stare de rătăcire evidentă. Are şi el un interes acolo. Soţia lui e candidat. Şi văd că delimitează politic zonal foarte bine. Sigur că este regretabil că se întâmplă aşa. La nivelul acela trebuie să acceptaţi.

Ziarist: “La nivelul acela” vă referiţi la Chiriţă sau la Hulubeşti?

M.A. – M-am referit la …nivelul acela. Dumneavoastră sunteţi liberi să interpretaţi cum vreţi. Puteţi să acceptaţi orice fel de abordare.

 

Acum, noi ce să mai înţelegem, Chiriţă nu e în firea lui, deloc?

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=EMbkaW0vsaU

Distribuie:

Leave a reply


hymarco
novarealex1.jpg Valeriana

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

CITEȘTE ȘI

getsbet Gopo

CITEȘTE ȘI

kiss2022-01.jpg
romserv.jpg
Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Webhosting Armand Media