EXCLUSIV – Avram Iancu: Biroul Judeţean al PPDD a fost dizolvat pentru că scorul electoral a fost sub targetul impus de Bucureşti

 “Conducerea judeţeană a fost suspendată datorită faptului că nu a îndeplinit targetul stabilit la nivel naţional şi de aceea a fost suspendat tot biroul judeţean. Este o chestiune de normalitate. Nu ţi-ai făcut treaba, asta este! Nu e nici o nenorocire!” a spus Iancu, referindu-se la destituirea conducerii judeţene a PP DD.

La nivelul municipiului organizaţia PP DD a obţinut procente mai mari decât media pe ţară (11,48 % pentru funcţia de primar şi 14,29% pentru consiliul local, în timp ce la nivel judeţean scorul este de 8,7% pentru preşedintele CJD şi 8,12% pentru consiliu). De aceea, Avram Iancu stă liniştit. El a avut aseară o întâlnire cu preşedintele interimar Radu Popa, despre care spune că este un om al dialogului. Încă nu s-a luat nici o decizi în privinţa alianţei politice, mandatul de a negocia atât cu USL, cât şi cu PDL, aparţinându-i lui Popa.

Pe de altă parte Antoniu spune că vina este exclusiv a membrilor biroului: “A fost dizolvat Biroul, nu am fost înlocuit. Motivele sunt legate de disfuncţionalităţile din cadrul Biroului, în legături cu consilierii locali şi viceprimarii din judeţ” a afirmat fostul lider judeţean al PP DD.  El a mai spus că măsura suspendării este una disciplinară, dar crede că după 30 de zile de penitenţă se va întoarece la conducere.

Speranţele sale au fost însă spulberate de Radu Popa, care a  precizat pentru săptămânalul Universul Dâmboviţean că după cele 30 de zile invocate de Antoniu, fie se va prelungi interimatul său, fie vor fi organizate alegeri.

Distribuie:

Locuri de munca difamcom

novarealex1.jpg Valeriana

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro