Gazeta Dambovitei | Cele mai noi știri din Targoviște și Dâmbovița

28-11-2021

Avram Iancu a câştigat procesul cu PPDD şi Consiliul Local Târgovişte şi va fi consilier local

Scandalul din PPDD pare să ajungă la final! Cel puţin în cazul fostului preşedinte al organizaţiei municipale Avram Iancu, înlocuit din funcţie, dar şi din consiliu local, după ce noua conducere interimară a partidului a motivat că Iancu nu este membru al PPDD. Cu toate acestea, el a fost candidatul formaţiunii pentru Primăria Târgovişte şi a obţinut 4810 voturi. Echipa cu care a candidat a obţinut 5136, ceea ce a permis PPDD să facă jocurile în CLM cu cei trei consilieri aleşi. După ce s-au văzut cu sacii în căruţă, mai mari reprezentanţi ai poporului le-au dat cu tifla la doi dintre cei trei: Avram Iancu şi Cătălin Neculescu Zotic, consilieri validati de Biroul Electoral Judeţean. Dat afară din partid şi din consiliul local, Avram a reacţionat şi a mers în instanţa de contencios administratriv şi fiscal.

SURSE: Termica şi Compania de Apă pică în grija vicelui Ţuţuianu

Ioan Ţuţuianu, viceprimarul municipiului Târgovişte,din partea USL, se pare că va avea între responsabilităţi cele două companii ale Consiliului Local: Termica şi Compania de Apă. Dacă în ceea ce o priveşte pe a două, mari probleme nu sunt, lucrurile mergând relativ bine, cu Termica,  Ţuţuianu va avea o piatră de gât. Termica nu furnizează apă caldă din luna mai, târgoviştenii racordaţi trecând canicula fără acest serviciu.

Uite cum arată Consiliul Local Municipal Târgovişte în mandatul 2012 – 2016!

 După validarea rezultatelor alegerilor locale, municipiul Târgovişte va fi condus în continuare de Gabriel Boriga. Acesta, însă, nu se va bucura de o majoritate simplă oferită de consilierii democrat liberali, pentru că partidul a obţinut un scor mult mai mic decât edilul. PDL va avea în Consiliul Local Municipal 8 consilieri. Conform listei cu care s-au înscris în alegeri, aceştia sunt: Honorius Moţoc, Ion Cucui, Livia Mocanu, Cioacă Gabriel,  Tudorică Răducanu, Ciprian Prisăcaru, Pavel Babeu  şi Ion Liţă.