Surpriză la PPDD! Avram Iancu, repus preşedinte la Târgovişte

Telenovelă curată la PPDD! Avram Iancu, fostul preşedinte al  PPDD Târgovişte, s-a întors pe  funcţia de conducere, după ce între el şi PPDD a existat un conflict tranşat pe masa instanţei, în favoarea lui Avram. Procesul a avut ca obiect pierderea calităţii de consilier local, instanţa obligând CLM să invalideze chiar mandatul actualului preşedinte al PPDD Dâmboviţa, Cosmin Bozieru, pentru a-l readuce la masa aleşilor pe Avram. Doar că acesta a pierdut sprijinul politic al partidului, imediat după, iar Bozieru a revenit printre consilieri.

Acum, însă, pare că iţele politice ale partidului lui Dan Diaconescu s-au mai descurcat, iar cei doi au ajuns la sentimente mai bune. Bozieru l-a numit pe Avram preşedinte interimar la Târgovişte, nemulţumit de cum stau lucrurile în filială. Avram are,  deocamdată, un mandat de 30 de zile, pentru a demonstra că poate face lucrurile să se mişte în PPDD Târgovişte. În alegerile locale din 2014, când PPDD era pe val, filiala condusă de Avram Iancu obţinea în municipiu aproximativ 5000 de voturi.

 

 

 

 

 

 

 

 

Un gand despre “Surpriză la PPDD! Avram Iancu, repus preşedinte la Târgovişte

  • 19 ianuarie 2014 at 15:10
    Permalink

    In urma unei contestatii depusa la Comisia de Litigii PPDD Bucuresti ,acuzatiile fostului presedinte PPDD Dambovita Radu Popa cu referire la Dl Iancu Avram in speta, obtinerea unui scor mic sub nivelul partidului au fost gasite nejustificate.Drept urmare , contestatia a fost admisa cu consecinta repunerii in toate drepturile pierdute.

    Reply

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro