Gazeta Dambovitei | Cele mai noi știri din Targoviște și Dâmbovița

Ediția de marți, nr. 3705
18-1-2022

Avram Iancu va fi validat în CLM, independent! Reacția lui Cosmin Bozieru

PPDD continuă să creeze situații nemaiîntâlnite la nivelul Consiliul Local Municipal Târgoviște. Pe 15 octombrie, Tribunalul Dâmbovița a admis în parte cererea lui Avram Iancu care a cerut să-i fie recunoscut dreptul de a fi validat în CLM.

CITEȘTE ȘI: DAUNE MORALE DE 2, 2 MILIARDE CERE AVRAM IANCU (PPDD) DE LA 11 CONSILIERI LOCALI

Instanța a anulat H.C.L. nr. 159/29.05.2014 şi a obligat pârâtul Consiliul Local Târgovişte să emisă hotărârea de validare a mandatului lui Avram Iancu. Nu a admis însă cerere de despăgubire. Decizia tribunalului este definitivă, dar nu irevocabilă. Cu alte cuvinte este executorie, dar procesul poate continua, până la o decizie irevocabilă. Teoretic, Avram va ocupa locul lui Andrei Păunescu, fost consilier PPDD, actualmente PSD.

Doar că după ce partidul l-a reabilitat, în urma excluderii din 2012, din postura de supleant al listei PPDD de consilieri și președinte al PPDD Târgoviște, Avram Iancu s-a declarat independent.

bozieruContactat telefonic președintele PPDD Dâmbovița a precizat pentru Gazeta Dâmboviței:”Este o decizie la care sincer nu mă așteptam ținând cont de sprijinul pe care i l-a acordat partidul să revină în CLM. În zilele următoare o să numesc, conform statutului, un președinte interimar la municipiu până la noi alegeri. Mergem înainte! Dan Diaconescu  nu are nici o vină că astfel de caractere s-au pripășit în PP DD. Dar cum am spus-o și cu alte ocazii PP DD se curăță de trădători și asta ne da speranțe pentru următoarele confruntări electorale” a declarat Cosmin Bozieru.

Distribuie:

4 thoughts on “Avram Iancu va fi validat în CLM, independent! Reacția lui Cosmin Bozieru

  1. Mai ,,tarzane,, Nenea Iancu s-a saturat sa fie condus de oameni duali ca tine fara nici o calitate ,decat aceea de tradatori la masa verde.Esti un neica nimeni promovat de domnul Iancu ,care ai ajuns intr-o postura datorita unui comporament fara onoare care il ai,nu are nici o treaba cu munca de teren,nu are nici o treaba cu viziunea pe care o ai in notiuni simple de organizare, nu are nici o treaba cu vreun suport economic adus de tine partidului.Esti varza si dovedit de ziare ,cel putin asa am citit, un betiv. Deocamdata nenea Iancu nu a plecat nicaieri este tot acolo , are legatura cu dosarul penal care urmeaza din care faci si tu parte.[PENTRU SAVARSIREA INFRACTIUNII DE ABUZ IN SERVICIU IN FORMA CONTINUATA, IN COMPETENTA DIRECTIE NATIONALE ANTICORUPTIE BUCURESTI IN CARE CONSILIERII VINOVATI DE IMPIEDICAREA MANDATULUI DL AVRAM IANCU VOR TREBUI SA RASPUNDA PENTRU FAPTELE SAVARSITE.].
    P.S. Ai o datorie de 7000 lei de trei ani la mine ,nu esti in stare sa o onerezi om de onoare ce te numesti.

Leave a reply


hymarco
novarealex1.jpg Valeriana

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]
getsbet Gopo

CITEȘTE ȘI

kiss2022-01.jpg
romserv.jpg
Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Webhosting Armand Media