Gazeta Dambovitei | Cele mai noi știri din Targoviște și Dâmbovița

Ediția de joi, nr. 3658
2-12-2021

SURSE: Termica şi Compania de Apă pică în grija vicelui Ţuţuianu

Ioan Ţuţuianu, viceprimarul municipiului Târgovişte,din partea USL, se pare că va avea între responsabilităţi cele două companii ale Consiliului Local: Termica şi Compania de Apă. Dacă în ceea ce o priveşte pe a două, mari probleme nu sunt, lucrurile mergând relativ bine, cu Termica,  Ţuţuianu va avea o piatră de gât. Termica nu furnizează apă caldă din luna mai, târgoviştenii racordaţi trecând canicula fără acest serviciu.

Demonstraţie de forţă a USL şi PPDD în Consiliul Local al Municipiului Târgovişte!

La mai bine de o lună de la alegerile locale, după o perioadă acerbă de consultări şi negocieri, USL şi PPDD s-au înţeles pentru a asigura majoritatea în CLM. Practic, consiliul este condus acum de opoziţie care are 13 din cei 21 de voturi, lucru ce pune în dificultate executivul primăriei condus de democrat liberalul Gabriel Boriga.  Majoritatea şi-a impus prin vot şi candidaţii pentru cele două funcţii de viceprimar, pe Ioan Ţuţuianu, din partea USL şi Ion Dobândă, din partea PPDD.

Gabriel Boriga, dezamăgit de şedinţa CLM! Galerie foto cu ceea ce nu s-a văzut la TV!

Deşi, a treia încercare de constituire a CLM a fost una cu noroc, la finalul ei primarul Gabriel Boriga depunând jurământul şi începându-şi oficial al doilea mandat, aceasta nu l-a mulţumit pe şeful administraţiei locale. Supărarea primarului se datorează în principal refuzului USL de a tranşa problema majorităţii în CLM şi alegerea celor doi viceprimari, punct amânat pentru o şedinţă viitoare prin votul majoritar al consilierilor Uniunii Social Liberale. „Triumful cantităţii împotriva calităţii se numeşte democraţie. Şedinţa CLM Târgovişte din 10 Iulie 2012…” a postat pe contul său de FB primarul Târgoviştei, imediat după încheierea şedinţei.