Gabriel Boriga, dezamăgit de şedinţa CLM! Galerie foto cu ceea ce nu s-a văzut la TV!

Distribuie:

 

De altfel, deşi şedinţa  a fost una aparent liniştită, desele pauze de consultări au scos la iveală adevărata agitaţie din sânul formaţiunilor politice care compun consiliul. Ce am remarcat:

  • Cristian Stan a vorbit continuu şi nervos  la telefon, comportându-se în plen ca un adevărat lider de grup al USL. Cele câteva încercări timide ale colegului Ioan Ţuţuianu de a-l mai tempera pe tânărul consilier au rămas fără rezultate.
  • Radu Popa, liderul numit de la centru al PPDD, a vorbit la telefon la fel de mult ca şi Stan, iar la fiecare pauză de consultări şi-a “sufocat” consilierii cu recomandări, încercând, totodată, să vorbească pe rând cu fiecare dintre liderii celorlalte formaţiuni politice din CLM. În final, a dat semnalul de plecare şi PPDD-iştii s-au retras din plen.
  • Victor Sanda a fost prezent şi el la şedinţă, comportându-se la fel de agitat ca şi Stan, ieşind şi intrând de mai multe ori în sală şi discutând aprig cu Radu Popa, dar şi cu colegii.
  • Cristian Stan este în conflict cu Gabriel Boriga, afişând foarte clar o atitudine de frondă faţă de primar.

Citeste şi https://gazetadambovitei.ro/administratie/327-consiliul-local/4044-surprize-surprize-la-clm-targovite-iat-componena-consiliului-in-mandatul-2012-2016

Distribuie:

Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro