Gazeta Dambovitei | Cele mai noi știri din Targoviște și Dâmbovița

Ediția de vineri, nr. 3659
3-12-2021

Gabriel Boriga, dezamăgit de şedinţa CLM! Galerie foto cu ceea ce nu s-a văzut la TV!

Deşi, a treia încercare de constituire a CLM a fost una cu noroc, la finalul ei primarul Gabriel Boriga depunând jurământul şi începându-şi oficial al doilea mandat, aceasta nu l-a mulţumit pe şeful administraţiei locale. Supărarea primarului se datorează în principal refuzului USL de a tranşa problema majorităţii în CLM şi alegerea celor doi viceprimari, punct amânat pentru o şedinţă viitoare prin votul majoritar al consilierilor Uniunii Social Liberale. „Triumful cantităţii împotriva calităţii se numeşte democraţie. Şedinţa CLM Târgovişte din 10 Iulie 2012…” a postat pe contul său de FB primarul Târgoviştei, imediat după încheierea şedinţei.

A fost constituit CL Răcari: Marius Caraveţeanu va face echipă cu viceprimarul Marian Manu

Ieri dimineaţă a avut loc şedinţa de constituire a Consiliului Local Răcari şi depunerea jurământului de primarul reales  – Marius Caraveţeanu. Sala de sedinţă a primăriei oraşului a fost locul în care s-a desfăşurat evenimentul. Au luat parte, alături de aleşii locali, numeroşi invitaţi.  Şedinţa a avut următoarea ordine de zi: alegerea comisiei de validare, prezentarea rezultatului validării alegerii primarului, validarea mandatelor consilierilor aleşi, depunerea jurământului de către consilieri, alegerea preşedintelui de şedinţă al consiliului local, depunerea jurământului de către primar, alegerea viceprimarului, aprobarea numărului şi componenţei comisiilor de specialitate în principalele domenii de activitate.

Deşi în convalescenţă după operaţia suferită, Gabriel Boriga a venit la CLM! Unii dintre colegii săi consilieri nu s-au deranjat!

Şedinţa extraodinară convocată, ieri, la Consiliul Local Municipal i-a lăsat indiferenţi pe unii consilieri. Dacă lipsa opoziţiei este una de tradiţie, de la ultima şedinţă au lipsit şi unii dintre democrat-liberali. Colegii conştiincioşi i-au aşteptat mai bine de 30 de minute, dar şedinţa nu s-a putut ţine din lipsă de cvorum.