Consilierii USL nu merg în “ograda ursului”! Şedinţa convocată de PDL nu se poate ţine!

Distribuie:

Şedinţa extrordinară convocată de PDL, vineri, la Moroieni, nu se va putea ţine din lipsă de cvorum. Consilierii USL, prin vocea preşedintelui Adrian Ţuţuianu au anunţat, deja, că nu vor lua parte la şedinţă. Ţuţuianu a motivat gestul aleşilor prin faptul că această convocare ar fi nelegală, întrucât cele 2 puncte de pe ordinea de zi: înlocuirea din funcţie a preşedintelui ATOP, Ioan Marinescu şi acordarea unui sprijin financiar familiilor afectate de atacurile urşilor sălbatice, nu pot face obiectul unei întâlniri extraordinare. În plus, preşedintele CJD susţine că şedinţele trebuie convocate la sediul instituţiei, alte locaţii însemnând costuri suplimentare pentru transport, logistică, presă şi consilieri judeţeni.

Ieri, democrat liberalii dâmboviţeni au anunţat că  vor să se implice în rezolvarea situaţiei create de atacurile urşilor în zona de nord a judeţului.  Preşedintele formaţiunii, Florin Popescu, a precizat că, la iniţiativa consilierilor judeţeni ai partidului, va fi convocată o şedinţă extraordinară, vineri, 28 septembrie de la ora 15, în comuna Moroieni, la Centrul de Perfecţionare de la Gâlma. Pentru şedinţă, PDL propunea două puncte pe ordinea de zi. Primul este înlocuirea din funcţia de preşedinte al ATOP, a social democratului Ioan Marinescu, care, în opinia PDL, nu s-a ocupat de siguranţa cetăţenilor din zona de nord a judeţului. PDL nu are o propunere proprie pentru această funcţie, Florin Popescu specificând că actuala conducerea CJD poate numi pe cine doreşte, dar să fie un om capabil să-şi îndeplinească atribuţiile de serviciu.

Al doilea punct, de pe ordinea de zi, ar fi fost acordarea sprijin financiar pentru familiile care au suferit de pe urma atacurilor urşilor. Este vorba despre familia bătrânului ucis, a celor răniţi, dar şi despre cei ale căror animale au fost mâncate de urşi. Sprijinul ar urma să vină prin Crucea Roşie, de la bugetul judeţean.

Iniţiativa PDL se succede celor două solicitări pe care le-a făcut partidul pentru demisia prefectului Emilian Rusu.

Distribuie:

Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Flax Gopo Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro