Investiţia israeliană din Bucegii dâmboviţeni a dublat preţul terenului în zonă!

Vestea că o companie israeliană va face o staţiune montană pe muntele Nucet din Bucegii dâmboviţeni a pus pe jar comunitatea locală. Primăria a fost asaltată cu întrebări şi rugată să medieze mici afaceri cu investitorii, în urma informaţiilor apărute recent în presă. Doar că investitorii n-au dat ochii deocamdată cu autorităţile locale, aşa că primarul nu prea are ce să le spună oamenilor.

Read more

Trofee de cerb şi căprior, găsite acasă la bărbatul ucis de urs

La solicitarea poliţiştilor şi a procurorilor, judecătorii dâmboviţeni au emis mandat de percheziţie pentru locuinţa bărbatului ucis de urs la Moroieni. Acesta este suspectat de acţiuni de braconaj, împreună cu doi complici. Bărbatul a murit după ce ursul prins în laţ a scăpat şi l-a atacat. 

Read more

Culmea referendumului: Secţie de vot în Hotelul Peştera al senatorului PSD, Valentin Calcan!

Odată revenit la social democraţie Valentin Calcan face tot posibilul să-şi ajute partidul cum poate! Şi poate! Cea mai nouă iniţiativă a fostului pedelist, este punerea la dispoziţie a Hotelului Peştera, proprietate personală, pentru organizarea unei secţii de vot la Referendumul din 29 iulie.

Read more

Un tânăr a murit electrocutat, încercând să stingă un incendiu de vegetaţie

Un bărbat de 35 de ani din localitatea prahoveană Comarnic a murit electrocutat, astăzi, într-o pădure din comuna dâmboviţeanâ Moroieni, unde lucra la o exploatare forestieră. Din primele cercetări, dar şi din declaraţiile colegilor, se pare ca bărbatul  si-a pierdut viaţa în timp ce încerca să stingă un incendiu de vegetaţie, în apropierea unui stâlp de înaltă tensiune.

Read more
Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro