S-a rezolvat misterul secţiei de vot de la Hotelul Peştera! Are 2 votanţi arondaţi! (VIDEO)

Prefectul Dragoş Rusu a stârnit astăzi zâmbete ziariştior acreditaţi la Instituţia Prefectului, mărturisind că secţia pe care a înfiinţat-o la Hotel Peştera are 2 votanţi arondaţi. Pe de altă parte, prefectul spună că decizia de înfiinţare aparţine autorităţii locale, el doar luând act de voinţa acestora. Cu câteva zile în urmă, reprezentantul Guvernului în teritoriu, spunea, însă, altceva: că secţia  a fost cerută de feţele monahale ale Schitului Peştera.

 

Read more

Comunicat penibil al Prefecturii Dâmboviţa despre înfiinţarea secţiei de vot din Hotelul Peştera

Dacă tăceau, filozofi rămâneau reprezentaţii Instituţiei Prefectului Dâmboviţa! După dezvăluirea făcută de către PDL Dâmboviţa cu privire la înfiinţarea secţiei de vot din Hotelul Peştera al senatorului PSD, Valentin Calcan, Prefectura  a reacţionat la aproape 24 de ore de la apariţia în presă a informaţiei, printr-un comunicat în care nu spune nimic, ci reia informaţiile pe care jurnaliştii le-au publicat deja. Aşteptam din partea Instituţiei Prefectului lămuriri cu privire la acuzaţiile de încălcare a legii, precum şi asupra necesităţii înfiinţării acestei secţii, nu confirmarea înfiinţării acesteia. 

Read more

Culmea referendumului: Secţie de vot în Hotelul Peştera al senatorului PSD, Valentin Calcan!

Odată revenit la social democraţie Valentin Calcan face tot posibilul să-şi ajute partidul cum poate! Şi poate! Cea mai nouă iniţiativă a fostului pedelist, este punerea la dispoziţie a Hotelului Peştera, proprietate personală, pentru organizarea unei secţii de vot la Referendumul din 29 iulie.

Read more
Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro