Peisaj mirific în munte! Prinde ultimele zile ale ofertei Hotel Peştera, din noiembrie!

Ofertă de nerefuzat pentru iubitorii muntelui care vor să să relaxeze în Parcul Natural Bucegi la 1600 de metri altitudine, în imediata apropiere a Mănăstirii Peştera Ialomiţei. De duminică până joi o camera dublă la Hotel Peștera este numai 139 lei/noapteÎn week-end tariful este de 180lei/noapte. Oferta Hotelului Peștera cuprinde: cazare pentru două persoane în cameră dublă mic dejun, în regim bufet liber, relaxare la SPA, piscină încălzită, jacuzzi, saună și access gratuit WiFi.

Hotel Peștera se află în imediata apropiere a celor mai cunoscute monumente ale naturii din România: Babele și Sfinxul, precum și în apropierea Lacului și barajului de acumulare Bolboci și a ariei naturale protejate – Turbăria Lăptici. Lângă hotel se află și celebra Peștera Ialomiței, ceea ce face dintr-un sejur la Hotel Peștera unul de neuitat pentru iubitorii muntelui și frumuseților lui.

*Tariful include TVA. Nu este inclusă taxa hotelieră de 1% aplicată la tariful de cazare. Pentru rezervări[email protected]. Telefon: 072 PESTERA + 0727 37 83 72. 

zapada pestera 2


Regata Valeriana

Gurmand + Raiman

Un gand despre “Peisaj mirific în munte! Prinde ultimele zile ale ofertei Hotel Peştera, din noiembrie!

  • 22 noiembrie 2014 at 15:18
    Permalink

     Locuri de munca de luat in considerare. Aveti o noua sansa !Lucrati comod , 3 ore pe zi, ca operator online, si castigati bani ! Daca doriti detalii, trimiteti textul ”Info” la adresa de email:[email protected]

    Reply

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro