“Implică-te de Crăciun!”- o campanie umanitară susţinută și de Gazeta Dâmboviţei

Sărbătorile de iarnă sunt un motiv de bucurie. Ca să fie astfel şi pentru cei sărmani, Fundaţia Anisia Ioana din Târgovişte a iniţiat o campanie de strângere de fonduri şi bunuri pentru 200 de copii din familii nevoiaşe, beneficiari ai serviciilor fundaţiei. Ei primesc zilnic hrană caldă la Cantina Socială Sfinţii Apostoli Petru şi Pavel. Cantina din Micro 4 este un proiect al fundaţiei, concretizat în urmă cu un an de zile, locul unde mâncarea se împarte la peste 500 de persoane sărmane, copii şi adulţi.

În apropierea Sărbătorilor, reprezentanţii fundaţiei fac un apel la toţi cei care pot da o mână de ajutor ca Moşul să vină şi la aceşti copii. Cei care pot să ajute o poate face cu bani, jucării, alimente, rechizite sau îmbrăcăminte. Ei sunt aşteptaţi la sediul Fundaţiei Anisia Ioana din strada Udrişte Năsturel, bl. 19-20, Micro 4 sau la punctele de colectare amenajate în: complex Muntenia – parter, Carrefour – Mondial/Pavcom, Leda Beauty Spa – 2 Brazi, Flanco – Pavcom, Supeco – fostul Interex. De asemenea cei care vor să doneze bani o pot face în conturile deschise pentru această campanie:

– cont în lei – RO90BTRLRONCRT00M1814202

– cont în euro- RO05BTRLEURCRT00M1814201

“Milostenia este ceva din Dumnezeul din tine” spunea părintele Arsenie Papacioc, iar această campanie umanitară este un bun prilej de a arăta milostenie pentru nişte suflete mai puţin norocoase în viaţă. Şi aceşti copii merită să simtă magia Crăciunului.


Valeriana heidelbergcement


Gurmand + Raiman caleatargovetilor
Daca ti-a placut acest articol il poti distribui:

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Statistici Trafic Google Analytics
Statistici Trafic.ro