ortooxacell kiss2022.gif Flax

IMPLICĂ-TE DE CRĂCIUN! Familia Stoica are nevoie de ajutor

Fundaţia Anisia Ioana din Târgovişte, alături de partenerii săi, încearcă să ajute câteva familii nevoiaşe prin intermediul Campaniei ,,IMPLICĂ-TE DE CRĂCIUN!”. Una dintre acestea este familia Stoica, un caz social pe care reprezentanţii fundaţiei îl mediatizează.

Citește mai mult

“Implică-te de Crăciun!”- o campanie umanitară susţinută și de Gazeta Dâmboviţei

Sărbătorile de iarnă sunt un motiv de bucurie. Ca să fie astfel şi pentru cei sărmani, Fundaţia Anisia Ioana din Târgovişte a iniţiat o campanie de strângere de fonduri şi bunuri pentru 200 de copii din familii nevoiaşe, beneficiari ai serviciilor fundaţiei. Ei primesc zilnic hrană caldă la Cantina Socială Sfinţii Apostoli Petru şi Pavel. Cantina din Micro 4 este un proiect al fundaţiei, concretizat în urmă cu un an de zile, locul unde mâncarea se împarte la peste 500 de persoane sărmane, copii şi adulţi.

Citește mai mult

Campanie de ajutorare pentru bătrânii din Pietrari, rămaşi pe drumuri

Clubul Sportiv Phoenix Martial Arts din Târgovişte a lansat astăzi un apel umanitar pentru ajutorarea celor doi bătrâni cărora le-a ars casa de 1 decembrie. Cazul bătrânilor din comuna Pietrari, mediatizat de presa locală, a sensibilizat reprezentanţii clubului sportiv târgoviştean, care prin intermediul reţelei de socializare Facebook a pornit astăzi, 2 decembrie, o campanie umanitară. … Citește mai mult