Gazeta Dambovitei | Cele mai noi știri din Targoviște și Dâmbovița

Ediția de marți, nr. 3705
18-1-2022

IMPLICĂ-TE DE CRĂCIUN! Familia Stoica are nevoie de ajutor

Fundaţia Anisia Ioana din Târgovişte, alături de partenerii săi, încearcă să ajute câteva familii nevoiaşe prin intermediul Campaniei ,,IMPLICĂ-TE DE CRĂCIUN!”. Una dintre acestea este familia Stoica, un caz social pe care reprezentanţii fundaţiei îl mediatizează.

”De când a rămas văduvă, doamna Stoica a trebuit să se descurce singură, cu o pensie de doar 350 RON, de creșterea și educarea celor 7 copii care urmează diverse forme de învățământ. Imaginile postate sunt mult mai grăitoare decât vorbele noastre.
Din punctul nostru de vedere casa familiei are nevoie urgentă de reparații și de mobilier de strictă necesitate”, spun reprezentanţii fundaţiei.

familie fundatia anisia2familie fundatia anisia3

familie fundatia anisia4

familie fundatia anisia3

Familia Stoica are nevoie de butelie, lenjerii, haine și încălțăminte de iarnă, paturi și perne, cratiţe. Pentru haine și încălțăminte este bine de știut ca fetele au 15 și 18 ani, iar băieții 9,11,12,17 și 19 ani. Cei care doresc să ajute pot contacta reprezentanţii fundaţiei cu sediul pe strada Udrişte Năsturel, bl. 19-20, Micro 4 .

Fundația a reușit să ajute familia cu o mașină de spălat, pentru a ușura munca mamei și câteva alimente, dar nevoile lor sunt atât de mari și permanente încât este necesară susţinerea mai multor oameni de bine.

Citeşte aici mai multe detalii despre campanie umanitară „Implică-te de Crăciun!”

Distribuie:

Leave a reply


hymarco
novarealex1.jpg Valeriana

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]
getsbet Gopo
kiss2022-01.jpg
romserv.jpg
Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Webhosting Armand Media