Adrian Țuțuianu, propus pentru funcția de vicepreședinte național al PSD

Propunerea vine din partea senatorului Valentin Calcan. Acesta spune că Țuțuianu merită un asemenea post în urma rezultatelor pe care PSD le-a obținut pentru Victor Ponta în județul Dâmbovița: „Mă bucur mult pentru că la noi în județ am obținut un scor electoral bun și cred că (și) de astă dată Adrian Țuțuianu a dovedit că poate face parte cu mult succes din conducerea națională a PSD. Sper ca la următorul Congres al partidului să candideze pentru un loc de Vicepreședinte național. Eu, împreună cu toată echipa din colegiul meu îl vom susține din tot sufletul.”

Echipa de pe colegiul de sud a obținut cel mai bune rezultat la nivelul județului, iar rezultatele îi îndreptățesc să aibă un cuvânt greu de spus la nivelul organizației:  „Mulțumesc tuturor dâmbovițenilor pentru votul din 16 noiembrie. Pe colegiul meu de senat, 65.618 de voturi au fost pentru Victor Ponta și 37.424 pentru Klaus Iohannis. Adică, 65.68% pentru Victor Ponta ! Mulțumesc echipei PSD, PC, UNPR, doamnei deputat Carmen Moldovan, domnului deputat Ionuț Săvoiu, domnului deputat Georgică Dumitru și nu în ultimul rând primarilor, viceprimarilor, consilierilor locali, consilierilor județeni din acest colegiu, tuturor celor care au făcut campanie pentru Victor Ponta”. a mai spus Calcan.


Adrian Ţuţuianu a candidat la Congresul PSD din aprilie 2013, dar a pierdut vicepreşedinţia PSD în faţa lui Mircea Cosma de la Prahova. Asupra procesului de vot a planat o suspiciune de fraudă, după ce 120 de cartele cu coduri de bare din regiunea Sud au dispărut şi a fost nevoie de suplimentarea lor. Ca o ironie a politicii, la vremea respectivă, Victor Ponta îi scria lui Ţuţuianu, pe tema pierderii funcţiei şi a tensiunilor legate de aranjarea votului: “Îmi pare rău pentru rezultatul dezamăgitor. Am simţit şi eu la fel cu ani în urmă, dar îmi doresc, la modul cel mai sincer, să trecem peste momentul acesta şi să rămânem o echipă unită în viitor. După zilele acestea de odinhă şi descărcare vreau să vorbim şi să găsim formula cea mai bună. Mulţumesc şi mă bazez pe tine, Victor. Astăzi, Ţuţuianu i-ar putea întoarce, fără să greşească, acelaşi mesaj!

 


Locuri de munca Restaurante


Gurmand + Raiman

 

Daca ti-a placut acest articol il poti distribui pe:

 

 

: 3 ganduri despre “Adrian Țuțuianu, propus pentru funcția de vicepreședinte național al PSD

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Te rugam sa citesti politica de confidentialitate (click pe acest link) si sa bifezi casuta de mai jos daca accepti termenii si conditiile privind comentariile


#Citeste si:

Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Hotel Pestera Angajeaza - Locuri de munca Webhosting Armand Media Flax Gopo Star Sistems Security - Paza si protectie
Andrei House Livas locuri de munca
Statistici Trafic