Gazeta Dambovitei | Cele mai noi știri din Targoviște și Dâmbovița

Ediția de miercuri, nr. 3706
19-1-2022

Adrian Țuțuianu, propus pentru funcția de vicepreședinte național al PSD

Propunerea vine din partea senatorului Valentin Calcan. Acesta spune că Țuțuianu merită un asemenea post în urma rezultatelor pe care PSD le-a obținut pentru Victor Ponta în județul Dâmbovița: „Mă bucur mult pentru că la noi în județ am obținut un scor electoral bun și cred că (și) de astă dată Adrian Țuțuianu a dovedit că poate face parte cu mult succes din conducerea națională a PSD. Sper ca la următorul Congres al partidului să candideze pentru un loc de Vicepreședinte național. Eu, împreună cu toată echipa din colegiul meu îl vom susține din tot sufletul.”

Echipa de pe colegiul de sud a obținut cel mai bune rezultat la nivelul județului, iar rezultatele îi îndreptățesc să aibă un cuvânt greu de spus la nivelul organizației:  „Mulțumesc tuturor dâmbovițenilor pentru votul din 16 noiembrie. Pe colegiul meu de senat, 65.618 de voturi au fost pentru Victor Ponta și 37.424 pentru Klaus Iohannis. Adică, 65.68% pentru Victor Ponta ! Mulțumesc echipei PSD, PC, UNPR, doamnei deputat Carmen Moldovan, domnului deputat Ionuț Săvoiu, domnului deputat Georgică Dumitru și nu în ultimul rând primarilor, viceprimarilor, consilierilor locali, consilierilor județeni din acest colegiu, tuturor celor care au făcut campanie pentru Victor Ponta”. a mai spus Calcan.

Adrian Ţuţuianu a candidat la Congresul PSD din aprilie 2013, dar a pierdut vicepreşedinţia PSD în faţa lui Mircea Cosma de la Prahova. Asupra procesului de vot a planat o suspiciune de fraudă, după ce 120 de cartele cu coduri de bare din regiunea Sud au dispărut şi a fost nevoie de suplimentarea lor. Ca o ironie a politicii, la vremea respectivă, Victor Ponta îi scria lui Ţuţuianu, pe tema pierderii funcţiei şi a tensiunilor legate de aranjarea votului: “Îmi pare rău pentru rezultatul dezamăgitor. Am simţit şi eu la fel cu ani în urmă, dar îmi doresc, la modul cel mai sincer, să trecem peste momentul acesta şi să rămânem o echipă unită în viitor. După zilele acestea de odinhă şi descărcare vreau să vorbim şi să găsim formula cea mai bună. Mulţumesc şi mă bazez pe tine, Victor. Astăzi, Ţuţuianu i-ar putea întoarce, fără să greşească, acelaşi mesaj!

 

Distribuie:

3 thoughts on “Adrian Țuțuianu, propus pentru funcția de vicepreședinte național al PSD

Leave a reply


hymarco
novarealex1.jpg Valeriana

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]
getsbet Gopo

CITEȘTE ȘI

kiss2022-01.jpg
romserv.jpg
Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Webhosting Armand Media