Victor Sanda a fost mutat la Fundeni! Starea sa este în continuare delicată

Victor Sanda, fostul prefect al județului a fost mutat, astăzi, la Spitalul Clinic Fundeni. Starea sa este în continuare delicată. Ieri, prefectul a ajuns la secția de terapie intensivă a Spitalului de Urgență Târgoviște, cu fibrilații puternice. Sanda are  vechi probleme de sănătate, atât de natură cardiologică, cât și un diabet, acutizate după problemele personale din ultima vreme.

Acesta și-a pierdut mama și soacra, iar la puțin timp a fost înlocuit brusc din funcția de prefect, de colegul său de partid Ioan Marinescu. Sanda a aflat că a fost  schimbat de la  ziariști. Acesta s-a simțit trădat de ai săi și s-a izolat, în ultimele zile, la societatea pe care a înființat-o cu ani în urmă. Peste toate acestea, PSD, partidul în care Sanda a investit ani de zile, a pierdut lamentabil alegerile prezidențiale. Toate la un loc i-au afectat serios sănătatea și îi pun în pericol viața.


Valeriana heidelbergcement


Gurmand + Raiman caleatargovetilor
Daca ti-a placut acest articol il poti distribui:

: 2 ganduri despre “Victor Sanda a fost mutat la Fundeni! Starea sa este în continuare delicată

  • 22 noiembrie 2014 at 20:20
    Permalink

    Nea Sandele, noi, astia care am ”beneficiat” in toti acesti ani de binefacerile politice ale matale, iti dorim sa te duci cat mai repede dupa colegul tau de partid, Culita Tarata. Pentru ca, in definitiv, mai devreme sau mai tarziu, toti ne ducem si nu ne mai intoarcem.

    Reply

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Statistici Trafic Google Analytics
Statistici Trafic.ro