Gazeta Dambovitei | Cele mai noi știri din Targoviște și Dâmbovița

Ediția de joi, nr. 3658
2-12-2021

Victor Sanda a fost mutat la Fundeni! Starea sa este în continuare delicată

Victor Sanda, fostul prefect al județului a fost mutat, astăzi, la Spitalul Clinic Fundeni. Starea sa este în continuare delicată. Ieri, prefectul a ajuns la secția de terapie intensivă a Spitalului de Urgență Târgoviște, cu fibrilații puternice. Sanda are  vechi probleme de sănătate, atât de natură cardiologică, cât și un diabet, acutizate după problemele personale din ultima vreme.

Acesta și-a pierdut mama și soacra, iar la puțin timp a fost înlocuit brusc din funcția de prefect, de colegul său de partid Ioan Marinescu. Sanda a aflat că a fost  schimbat de la  ziariști. Acesta s-a simțit trădat de ai săi și s-a izolat, în ultimele zile, la societatea pe care a înființat-o cu ani în urmă. Peste toate acestea, PSD, partidul în care Sanda a investit ani de zile, a pierdut lamentabil alegerile prezidențiale. Toate la un loc i-au afectat serios sănătatea și îi pun în pericol viața.

Distribuie:

2 thoughts on “Victor Sanda a fost mutat la Fundeni! Starea sa este în continuare delicată

  1. Nea Sandele, noi, astia care am ”beneficiat” in toti acesti ani de binefacerile politice ale matale, iti dorim sa te duci cat mai repede dupa colegul tau de partid, Culita Tarata. Pentru ca, in definitiv, mai devreme sau mai tarziu, toti ne ducem si nu ne mai intoarcem.

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


hymarco
novarealex1.jpg Valeriana

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]
Gopo

CITEȘTE ȘI

soundservice SPMT
Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Webhosting Armand Media