La primăria Răcari: “Nu mor caii, când vor câinii!” Caraveţeanu a revenit în funcţie!

Mesajul postat pe Facebook de primariul Răcariului, Marius Caraveţeanu: “Nu mor caii, când vor câinii!” imediat după ce Prefectura Dâmboviţa a emis  ordinul privind încetarea înainte de termen a mandatului, s-a adeverit. Caraveţeanu a revenit în funcţie după ce Tribunalul Dâmboviţa a anulat ordinul Prefecturii.

Read more

Comunicat penibil al Prefecturii Dâmboviţa despre înfiinţarea secţiei de vot din Hotelul Peştera

Dacă tăceau, filozofi rămâneau reprezentaţii Instituţiei Prefectului Dâmboviţa! După dezvăluirea făcută de către PDL Dâmboviţa cu privire la înfiinţarea secţiei de vot din Hotelul Peştera al senatorului PSD, Valentin Calcan, Prefectura  a reacţionat la aproape 24 de ore de la apariţia în presă a informaţiei, printr-un comunicat în care nu spune nimic, ci reia informaţiile pe care jurnaliştii le-au publicat deja. Aşteptam din partea Instituţiei Prefectului lămuriri cu privire la acuzaţiile de încălcare a legii, precum şi asupra necesităţii înfiinţării acestei secţii, nu confirmarea înfiinţării acesteia. 

Read more

Iancu Caracota îşi ia “la revedere”! Emilian Rusu şi Mirel Lazăr sunt numele vehiculate pentru Prefectura Dâmboviţa

 În urma votului de investitură de ieri, Guvernul Ponta şi-a intrat în atribuţiuni, una din măsurile deja anunţate fiind schimbarea prefecţilor şi subprefecţilor. Deşi, la acest moment, USL Dâmboviţa nu a anunţat official care sunt propunerile pentru subprefecţi, numele vehiculate sunt Emilian Rusu şi Mirel Lazăr. Nu se ştie, însă, dacă Antonel Jîjîie, actualul subprefect, îşi va pierde postul, pentru că USL vorbeşte despre revenirea la formula cu doi subprefecţi.
Read more

Mişcare de protest în Târgovişte, între orele 15:30 – 17:30. 81 de maşini au mărşăluit prin oraş.

Începând cu ora 15:30, Cartel Alfa, filiala Dâmboviţa, alături de BNS şi sindicatele afiliate acestuia,  au desfăşurat o mişcare de protest în municipiul Târgovişte. 81 de maşini  au străbătut aproape întreg municipiul după un program şi traseu stabilite împreună cu poliţia judeţeană.

 

 

 

Read more
Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro