ortooxacell kiss2022.gif Flax

Mirel Lazăr se întoarce! Vezi ce va face fostul prefect al judeţului

Victor Ponta l-a adus la vatră pe fostul prefect liberal, Mirel Lazăr. Acesta a îndeplinit, de la eliberarea din funcţia de prefect, în 2009, funcţia de inspector guvernamental  în cadrul Secretariatului General al Guvernului, fiind detaşat în judeţul Neamţ. Mirel Lazăr răspundea de problemele Ministerului Agriculturii. Din 12 iunie, Ponta a semnat decizia prin care … Citește mai mult

Emilian Rusu, viitorul prefect al Dâmboviţei, a fost adjunctul lui Caracota timp de 4 luni, în 2009

emilian rusu

Cei doi care vor face echipă la Prefectura Dâmboviţa, au experienţă în instituţie, dar provin din două sisteme de guvernare diferite şi vor face o rocadă vizavi de funcţiile deţinute anterior.

Iancu Caracota îşi ia “la revedere”! Emilian Rusu şi Mirel Lazăr sunt numele vehiculate pentru Prefectura Dâmboviţa

 În urma votului de investitură de ieri, Guvernul Ponta şi-a intrat în atribuţiuni, una din măsurile deja anunţate fiind schimbarea prefecţilor şi subprefecţilor. Deşi, la acest moment, USL Dâmboviţa nu a anunţat official care sunt propunerile pentru subprefecţi, numele vehiculate sunt Emilian Rusu şi Mirel Lazăr. Nu se ştie, însă, dacă Antonel Jîjîie, actualul subprefect, îşi va pierde postul, pentru că USL vorbeşte despre revenirea la formula cu doi subprefecţi.