Antonel Jîjîie rămâne subprefect! Şi-a câştigat postul în instanţă

Antonel Jîjîie revine la Prefectura Dâmboviţa ca subprefect! Guvernul a luat act de cele două hotărâri definitive şi irevocabile, de la Curtea de Apel Ploieşti şi Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie care îl reintegrează pe funcţia de subprefect înalt funcţionar public, hotărări care pănâ la acest moment nu fuseseră puse în aplicare.

Read more

Postul de subprefect este vacant! Lui Antonel Jîjîie i-a încetat exercitarea funcţiei cu caracter temporar, dar aşteaptă să se întoarcă pe post, miercuri!

În şedinţa de miercuri, 16 mai, Guvernul a decis încetarea mandatului tuturor funcţiilor de subprefect, cu caracter temporar, din ţară. În exercitarea unei funcţii cu caracter temporar se afla şi subprefectul de Dâmboviţa, Antonel Jîjîie. Acesta este încadrat în Prefectura Dâmboviţa ca şi consilier juridic superior, dar primise atribuţii de subprefect, în 2009.

Read more

Emilian Rusu, viitorul prefect al Dâmboviţei, a fost adjunctul lui Caracota timp de 4 luni, în 2009

Cei doi care vor face echipă la Prefectura Dâmboviţa, au experienţă în instituţie, dar provin din două sisteme de guvernare diferite şi vor face o rocadă vizavi de funcţiile deţinute anterior.

Read more
Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro