ortooxacell kiss2022.gif Flax

Află aici cine este noul subprefect la Dâmbovița!

Premierul României, Dacian Cioloș, a decis joi, 10 martie, demiterea prefecţilor din judeţele Braşov şi Sibiu, şi a numit temporar doi subprefecți prin detașare, în Dâmbovița și București. „Astăzi au fost două noi numiri de prefecţi şi două încetări de exercitare a mandatului de prefect, una este în judeţul Braşov şi una în judeţul Sibiu. … Citește mai mult

Antonel Jîjîie rămâne subprefect! Şi-a câştigat postul în instanţă

antonel_jiijie

Antonel Jîjîie revine la Prefectura Dâmboviţa ca subprefect! Guvernul a luat act de cele două hotărâri definitive şi irevocabile, de la Curtea de Apel Ploieşti şi Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie care îl reintegrează pe funcţia de subprefect înalt funcţionar public, hotărări care pănâ la acest moment nu fuseseră puse în aplicare.

Postul de subprefect este vacant! Lui Antonel Jîjîie i-a încetat exercitarea funcţiei cu caracter temporar, dar aşteaptă să se întoarcă pe post, miercuri!

antonel_jiijie

În şedinţa de miercuri, 16 mai, Guvernul a decis încetarea mandatului tuturor funcţiilor de subprefect, cu caracter temporar, din ţară. În exercitarea unei funcţii cu caracter temporar se afla şi subprefectul de Dâmboviţa, Antonel Jîjîie. Acesta este încadrat în Prefectura Dâmboviţa ca şi consilier juridic superior, dar primise atribuţii de subprefect, în 2009.

Emilian Rusu, viitorul prefect al Dâmboviţei, a fost adjunctul lui Caracota timp de 4 luni, în 2009

emilian rusu

Cei doi care vor face echipă la Prefectura Dâmboviţa, au experienţă în instituţie, dar provin din două sisteme de guvernare diferite şi vor face o rocadă vizavi de funcţiile deţinute anterior.