Primăria Brănești, tot mai aproape de faliment! Primarul PDL în “genunchi” la ușa PSD!

Pe 13 februarie, Curtea de Apel Ploiești a respins ca neîntemeiată solicitarea primăriei Brănești de anulare a actului administrativ emis de APDRP prin care comuna este obligată să înapoieze 100 de miliarde Uniunii Europene, pentru un proiect pe măsura 322. Unitatea administrativ teritorială este acuzată că a mințit în dosarul depus pentru obținerea finanțării, unde a trecut un grad de sărăcie mai mare decât real. ,,Drumuri de interes local, înființare  rețea de canalizare și stație de  epurare ape uzate menajere, Centru  de Cultură și Tradiție Populară și  investiții în infrastructura socială – crearea și dezvoltarea Serviciului  pentru Situații de Urgență prin  achiziționarea unui buldoexcavator,  în comuna Brănesti, jud. Dâmbovița”, este proiectul finalizat la Brănești, dar pentru care primăria trebuie să dea bani înapoi. Decizia Curții de Apel nu este definitivă, ea putând fi atacată cu recurs în 15 zile.

Chiar și așa, după hotărârea magistraților edilul PDL Ion Preda (foto stânga, rând central) s-a repoziționat și a trecut la pupat mâna puterii, doar, doar o primi sprijin să iasă din încurcătură.

Preda a fost unul dintre protejații fostului președinte al CJD, Florin Popescu, care de altfel l-a și făcut primar, susținându-l cu toată forța în 2008. În războiul intern din PDL, atunci când Popescu a pierdut supremația, Preda a făcut parte din tabăra care l-a susținut până în ultimul moment.  Recent, a trecut și pe la poarta liberală, oprindu-se la poarta cea nouă a PSD, unde a fost primit cu brațele deschise printre social democrați, cu toate că: “Nu agreez și nu am agreat niciodată preluarea în partidele membre ale USL, fără niciun fel de discernământ, a unor PDL-isti care au stat până în ultimul moment alături de PDL, ba au fost chiar si candidați ai PDL.”, afirma Adrian Țuțuianu în august anul trecut.  În preajma europarlamentarelor, se pare că “PDL-istii care au stat până în ultimul moment alături de PDL, ba au fost chiar şi candidați ai PDL” nu-i mai sună chiar rău președintelui PSD Dâmbovița, Adrian Țuțuianu.  În cursa pentru voturi, 15 dintre aceștia au fost măsurați, cântăriți și găsiți corespunzători (printre ei și primarul Răscăiețiului, Iulian Buibăr, zis Nadia (foto centru, rând central), și el cu o primărie în faliment din aceleași motive ca și la Brănești), fiind puși pe picior de egalitate cu social democrații, motiv de bucurie pentru primii și de mâhnire pentru cei din urmă, care trebuie să accepte felii mai mici.

CITESTE: DÂMBOVIȚA: 15 primari PDL, alături de PSD la ședința Comitetului Executiv


Regata Valeriana

Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro