Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Dâmboviţa scoate 19 posturi la concurs

Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Dâmboviţa organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcțiilor:

Read more

EXCLUSIV! Iată motivul pentru care Ion Stan nu vrea ca PSD să împartă funcţiile cu PNL, în mod egal

Deputatul Ion Stan este cea mai importantă voce din PSD Dâmboviţa care s-a ridicat public împotriva parităţii la împărţirea funcţiilor în cadrul USL. Stan nu a fost niciodată de acord să dea PNL-ului jumătate din funcţii. “Nu sunt de accord cu principiul egalităţii în condiţiile în care contribuţiile celor trei partide au fost diferite, iar rezultatele cu totul diferite. Nu putem fi atât de generoşi! Le spulberăm visele celor din PSD care au muncit gândindu-se că vor fi printre nominalizaţii pentru concursurile de ocupare a posturilor din deconcentrate. Partidele din USL trebuie să primească ceea ce li se cuvine potrivit activităţii din campanie şi contribuţiei financiare… Adrian Ţuţuianu îşi sacrifică colegii de partid pe altarul USL, în dispreţ total faţă de munca acestor colegi”, a spus Stan. Negocierile pentru împărţirea posturilor se fac în cadrul unei comisii din care fac parte liderii USL Dâmboviţa.

Read more

Aspiranţii la o catedră de învăţător au anul acesta posturi pe alese

Ieri a fost ultima zi de înscrieri pentru concursul de ocupare a posturilor vacante din învăţământ. În judeţul nostru, au fost depuse 938 de dosare pentru cele 549 de posturi scoase la concurs pentru anul şcolar 2012-2013, mai puţine decât anul trecut, dar suficient de multe pentru o concurenţă acerbă pe unele dintre posturi.
Read more
Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro