Şi copiii din sistemul de protecţie socială îşi doresc jucării de ziua lor

De 1 iunie, copiii talentaţi care beneficiază de o măsură de protecţie specială au oferit un program artistic la sediul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Dâmboviţa. Acestei instituţii i s-au alăturat la eveniment Consiliul Judeţean Dâmboviţa şi Organizaţia Salvaţi Copiii- Filiala Dâmboviţa.

Read more

Audienţe la Avocatul Poporului. Vezi când sunt programate în Dâmboviţa!

În data de 18 martie 2013, între orele 10:00 – 14:00, reprezentantul instituţiei Avocatul Poporului – Biroul Teritorial Ploieşti va fi prezent în municipiul Târgovişte, pentru a acorda audienţe cetăţenilor din judeţul Dâmboviţa şi pentru a primi petiţii. Acordarea audienţelor se va desfăşura la sediul Consiliului Judeţean Dâmboviţa şi este gratuită, iar cererile adresate instituţiei Avocatul Poporului sunt scutite de taxă de timbru.

Read more

18 februarie – data următoarei întâlniri a dâmboviţenilor cu Avocatul Poporului

Între orele 10.00-14.00, Ioana Enache, reprezentantul instituţiei Avocatul Poporului – Biroul Teritorial Ploieşti, va fi prezent în municipiul Târgovişte, pentru a acorda audienţe cetăţenilor din judeţul Dâmboviţa şi pentru a primi petiţii. Activitatea se va desfăşura la sediul Consiliului Judeţean Dâmboviţa.

Read more

Demisă, dar NU învinsă! Carmen Marcu se luptă în instanţă cu Adrian Ţuţuianu

Medicul Carmen Marcu, fost director medical al Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgovişte. nu s-a resemnat după scandalul demisiei în care  fost implicată în urmă cu 2 luni. Marcu a susţinut atunci că demisia care a  ajuns în mapa de lucru a preşedintelui CJD Adrian Ţuţuianu, care a şi aprobat-o, nu a fost înaintată de ea, ci a fost furată din biroul fostului manager general al spitalului, Lavinia Ionescu.

Read more

Ioana Cristea îl înlocuieşte, de azi, pe Pavel Babeu la conducerea Serviciului Judeţean de Apă

Social democrata, Ioana Cristea a primit vineri votul consilierilor judeţeni pentru interimatul la conducerea  Serviciului Public Judeţean de Alimentare cu Apă, Canalizare şi Salubrizare Dâmboviţa, structură subordonată CJD. Postul era liber în urma demisiei, în 10 octombrie, a directorului Pavel Babeu, susţinut în această funcţie de democrat liberali, în mandatul fostului preşedinte. Demisia lui Babeu a fost una din cele două opţiuni pe care i le-a oferit noua conducere a CJD. A doua era comisia de disciplină, Babeu fiind acuzat de cheltuirea iresponsabilă a banilor publici. Deşi nu se consideră vinovat, acesta a ales să renunţe la funcţie.

Read more

Drumuri judeţene în reparaţii. Aflaţi pe ce trasee trebuie să circulaţi cu atenţie săptămâna viitoare!

Consiliul Judeţean Dâmboviţa informează participanţii la traficul rutier că, în săptămâna 2 – 6 iulie a.c., vor fi efectuate lucrări de reparaţii, întreţinere şi reabilitare a drumurilor judeţene, prin societăţile de profil.
Sunt vizate următoarele lucrări constând în tratamente şi reparaţii asfaltice,  pe traseele şi zonele enunţate mai jos:
1. Reparaţii asfaltice DJ 702 B Tătărani – Măneşti – DN 72;
2. Reprofilare cu adaos de material pietros DJ 702 D Butoiu – Dragomirești;
3. Reparaţii asfaltice pe DJ 711Bilciureşti – Cojasca – Bujoreanca;
4. Reparaţii asfaltice DJ 712 Teiş – Şotânga – Brăneşti;
5. Reparaţii asfaltice DJ 720 A Mărceşti – Finta – Păstârnacu;
6. Reabilitare DJ 724 Malu cu Flori – Pucheni;
7. Reparaţii asfaltice DJ 710A Moreni – I. L. Caragiale;
8. Execuţie lucrări la infrastructură şi suprastructură la obiectivul „Punte pietonală peste Ialomiţa la Băleni”;
9. Reabilitare drum DJ 713 Sinaia – Cabana Cuibu Dorului – Şaua Dichiului – intersecţie drum acces către Piatra Arsă;
10. Reabilitare si modernizare DJ 711A Potlogi – Autostradă  A1;
11. Modernizare drumuri comunale în Comuna Buciumeni L=2km.
ATENŢIE!  BULETIN RUTIER
1. Sectorul de drum DJ 713 de la DN 71 – Cabana Cuibul Dorului – Şaua Dichiului este închis circulaţiei publice având lucrări în execuţie. Accesul în Platoul Padina se realizează pe traseul DJ 714 Glod – Sanatoriul Moroeni – Peştera.
2. Sectoarele de drumuri judeţene care prezintă degradări:
–     DJ 711  Bilciureşti– Cojasca – Bujoreanca;
–    DJ 702 B Măneşti – Dragomireşti;
–    DJ 710 A Moreni – I.L Caragiale;
–    DJ 712 Teiş – Şotânga – Vulcana Pandele – Brăneşti;
–    DJ 711A, DN 7 – Serdanu – Pitaru – Potlogi;
–    DJ 712 A Gura Bărbuleţu – Râu Alb – Runcu;
– DJ 702 E Dragomireşti – Cobia – Gura Foii – Găeşti;
–     DJ 702 A Valea Mare – Hulubeşti;
–     DJ 711A Potlogi – Autostradă;
–     DJ 714 Glod – Sanatoriul Moroeni – Peştera;
–     DJ 720 A, DN 72 Săcuieni – Bucşani – Mărceşti.
Recomandări:
– Până la finalizarea lucrărilor de reparaţii se va circula cu atenţie, adaptându-se viteza la starea părţii carosabile;
– Se va circula cu atenţie şi viteză redusă în special în zonele semnalizate cu indicatoare rutiere având semnificaţia „ drum cu denivelări”;
– În zonele cu lucrări de reparaţii în derulare se vor respecta semnificaţiile  indicatoarelor rutiere şi indicaţiile responsabililor cu dirijarea circulaţiei.
– Evitarea depăşirilor în zonele cu degradări şi realizarea acestora numai cu asigurarea măsurilor de siguranţă rutieră;
Detalii privind situaţia sectoarelor amintite se pot obţine de la Consiliul Judeţean Dâmboviţa – Direcţia Tehnică şi Managementul Serviciilor Publice – Tel. 0245/207625.
Ne cerem scuze pentru disconfortul în trafic până la finalizarea lucrărilor de reparaţii !

Consiliul Judeţean Dâmboviţa informează participanţii la traficul rutier că, în săptămâna 2 – 6 iulie a.c., vor fi efectuate lucrări de reparaţii, întreţinere şi reabilitare a drumurilor judeţene, prin societăţile de profil.     

Read more

Gabriel Grozavu şi Leo Badea, propunerile USL pentru vicepreşedinţii CJD

Biroul judeţean al PSD a decis în acest week-end să meargă în comitetul executiv judeţean de miercuri cu propunerea nominalizării în funcţia de vicepreşedinte al CJD a lui Leonardo Badea. Totodată, PSD, prin vocea lui Ion Stan, a anunţat că va susţine pentru cea de-a doua funcţie de vicepreşedinte al consiliului nominalizarea PNL, adică pe Gabriel Grozavu.

Read more
Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro