Scandal la Mechel! Ruşii i-au ţinut la poartă pe executorii care vor să recupereze drepturi salariale

Mai mult de 2.300 de foşti sau actuali angajaţi ai Combinatului Mechel au de recuperat bani de la societate, după ce instanţa le-a dat dat câştig de cauză. Oamenii au de recuperat o majorare salarială din 1 ianuarie 2007, de 30 de procente şi una din 1 ianuarie 2008, de 10 %.  Suma totală datorată angajaţilor depăşeste 100 de miliarde de lei vechi.

Read more

14 decembrie 1973 – Ceauşescu a inaugurat COS! Vezi ce impact a avut combinatul asupra Târgoviştei

Politica economică a lui Nicolae Ceauşescu, îndreptată spre ridicarea şi consolidarea industriei grele a determinat, la Târgovişte, trei mari proiecte care aveau să schimbe definitiv vechea cetate de scaun a Ţării Româneşti.

Read more

Ioana Cristea îl înlocuieşte, de azi, pe Pavel Babeu la conducerea Serviciului Judeţean de Apă

Social democrata, Ioana Cristea a primit vineri votul consilierilor judeţeni pentru interimatul la conducerea  Serviciului Public Judeţean de Alimentare cu Apă, Canalizare şi Salubrizare Dâmboviţa, structură subordonată CJD. Postul era liber în urma demisiei, în 10 octombrie, a directorului Pavel Babeu, susţinut în această funcţie de democrat liberali, în mandatul fostului preşedinte. Demisia lui Babeu a fost una din cele două opţiuni pe care i le-a oferit noua conducere a CJD. A doua era comisia de disciplină, Babeu fiind acuzat de cheltuirea iresponsabilă a banilor publici. Deşi nu se consideră vinovat, acesta a ales să renunţe la funcţie.

Read more

Pompierii târgovişteni riscă, în orice moment, să rămână fără apă sau curent electric

Sediul ISU “Basarab I” Dâmboviţa poate rămâne în orice moment în beznă, pentru că în acest moment clădirea este racordată la reţeau de energie electrică a Mechel Târgovişte, care şi-a exprimat, de mai multe ori, intenţia de a-i debranşa pe pompieri.

 

 

Read more
Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro