ortooxacell kiss2022.gif Flax

Ioana Cristea îl înlocuieşte, de azi, pe Pavel Babeu la conducerea Serviciului Judeţean de Apă

Social democrata, Ioana Cristea a primit vineri votul consilierilor judeţeni pentru interimatul la conducerea  Serviciului Public Judeţean de Alimentare cu Apă, Canalizare şi Salubrizare Dâmboviţa, structură subordonată CJD. Postul era liber în urma demisiei, în 10 octombrie, a directorului Pavel Babeu, susţinut în această funcţie de democrat liberali, în mandatul fostului preşedinte. Demisia lui Babeu a fost una din cele două opţiuni pe care i le-a oferit noua conducere a CJD. A doua era comisia de disciplină, Babeu fiind acuzat de cheltuirea iresponsabilă a banilor publici. Deşi nu se consideră vinovat, acesta a ales să renunţe la funcţie.

Adrian Ţuţuianu îi cere demisia lui Pavel Babeu! Vezi ce i se impută acestuia

Lista de motive pentru care Babeu ar trebui să plece este în opinia preşedintelui CJD, Adrian Ţuţuianu una lungă. Pavel Babeu este acuzat că a făcut disponibilizări şi apoi angajari pe criterii clientelare, că a folosit oamenii şi banii Serviciului Judeţean de Apă pentru amenajarea sediului democrat liberal  şi că a risipit banii instituţiei pe … Citește mai mult

Medalii pentru sportivii de la C.S. Municipal Târgovişte la Cupa Mondială de Radio Orientare

În prima jumătate a lunii septembrie 2012, s-a desfăşurat pe muntele Kopaonik, Serbia, Cupa Mondiala şi Campionatul Mondial la Radio Orientare (ARDF). Din lotul naţional al României au facut parte şi târgoviştenii Alexandru Babeu şi Pavel Babeu.