Tinerii de la Municipal Târgovişte sunt campioni ai României la Radio Orientare (foto)

O altă săptămână încheiată şi o nouă competiţie de Radio Orientare pentru lotul de tineret de la Municipal Târgovişte. De această dată, este vorba de una dintre cele mai importante competiţii pe plan intern, Campionatul Naţional de Tineret, care s-a desfăşurat anul acesta în apropierea oraşului Salonta, judeţul Bihor.

Read more

Medalii pentru sportivii de la C.S. Municipal Târgovişte la Cupa Mondială de Radio Orientare

În prima jumătate a lunii septembrie 2012, s-a desfăşurat pe muntele Kopaonik, Serbia, Cupa Mondiala şi Campionatul Mondial la Radio Orientare (ARDF). Din lotul naţional al României au facut parte şi târgoviştenii Alexandru Babeu şi Pavel Babeu.

Read more

C.S. Municipal Târgovişte a cucerit 6 medalii de aur la Campionatele Naţionale de Radio Orientare (foto)

În perioada 31 august-02 septembrie s-a desfăşurat în localitatea Băile Felix, finalele Campionatelor Naţionale de Radio Orientare. Competiţiile pentru care s-au întrecut sportivi de la mai multe cluburi de profil din ţară, au fost: unde scurte(3,5MHz), unde ultrascurte(144MHz) şi o probă rapidă de sprint.

Read more

Sportivii de la C. S. Municipal Târgovişte s-au întors cu cinci medalii de la Competiţia internaţională de Radio Orientare (galerie foto)

 În perioada 13-17 iunie 2012, a avut loc competiţia internaţională de Radio Orientare (ARDF): ,,Four Days ARDF Bulgarian Black Sea

Read more
Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro