ortooxacell kiss2022.gif Flax

Radio Orientare: 4 titluri de Campioni pentru CS Municipal Târgoviște

Dambovitenii confirma si anul acesta la CAMPIONATELE NATIONALE PE ECHIPE ca la CS Municipal Targoviste este cel mai puternic lot de Radio Orientare.

Campionatele mai sus mentionate s-au desfasurat la Targu-Jiu unde radio orientaristii targovisteni au castigat 4 titluri de Campioni, 2 medalii de argint si 2 medalii de bronz.

Din lot au facut parte: Alexandru Babeu, Andrei Gherghescu, Alexandru Gherghescu, Claudiu Anghelescu, Pavel Babeu, Victor Petrovici, Stefan Dulea, Sorana Scortea, Teodora Calin si Maria Dulea.

S-au desfasurat in cadrul acestor Campionate 3 probe: 144MHz, 3,5MHz si Stafeta.

In cele 2 probe clasice (144MHz si 3,5MHz) echipa de seniori alcatuita din Alexandru Babeu , Andrei Gherghescu si Pavel Babeu au cucerit 2 titluri din 2 posibile. Juniorii Alexandru Gherghescu si Claudiu Anghelescu au obtinut o medalie de aur si una de bronz, iar echipa de junioare formata din Sorana Scortea, Teodora Calin si Maria Dulea au obtinut o medalie de bronz.

La proba pe Stafete, prin strategia modificata, targovistenii au reusit sa castige titlul la categoria Seniori prin Alexandru Babeu, Alexandru Gherghescu si Pavel Babeu, iar la categoria Mixt o medalie de argint prin Claudiu Anghelescu, Andrei Gherghescu si Sorana Scortea.

Este o noua competitie incheiata cu succes si o motivatie in plus pentru juniorii targovisteni care vor avea o noua intrecere peste 2 saptamani: Campionatul National Scolar de Radio Orientare, unde se va alinia la start tineretul din intreaga tara.

Alexandru Gherghescu
Alexandru Gherghescu
Alexandru Babeu
Alexandru Babeu
Distribuie:

Lasă un comentariu

Agenda Politică Locală

psd pnl usr aur
MedcareTomescu romserv.jpg novarealex1.jpg hymarco fierforjat.gif
Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

CITEȘTE ȘI

Gopo
Foah ConsultOptic
Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Parteneri media