Radio Orientare: 4 titluri de Campioni pentru CS Municipal Târgoviște

Dambovitenii confirma si anul acesta la CAMPIONATELE NATIONALE PE ECHIPE ca la CS Municipal Targoviste este cel mai puternic lot de Radio Orientare.

Campionatele mai sus mentionate s-au desfasurat la Targu-Jiu unde radio orientaristii targovisteni au castigat 4 titluri de Campioni, 2 medalii de argint si 2 medalii de bronz.

Din lot au facut parte: Alexandru Babeu, Andrei Gherghescu, Alexandru Gherghescu, Claudiu Anghelescu, Pavel Babeu, Victor Petrovici, Stefan Dulea, Sorana Scortea, Teodora Calin si Maria Dulea.

S-au desfasurat in cadrul acestor Campionate 3 probe: 144MHz, 3,5MHz si Stafeta.

In cele 2 probe clasice (144MHz si 3,5MHz) echipa de seniori alcatuita din Alexandru Babeu , Andrei Gherghescu si Pavel Babeu au cucerit 2 titluri din 2 posibile. Juniorii Alexandru Gherghescu si Claudiu Anghelescu au obtinut o medalie de aur si una de bronz, iar echipa de junioare formata din Sorana Scortea, Teodora Calin si Maria Dulea au obtinut o medalie de bronz.

La proba pe Stafete, prin strategia modificata, targovistenii au reusit sa castige titlul la categoria Seniori prin Alexandru Babeu, Alexandru Gherghescu si Pavel Babeu, iar la categoria Mixt o medalie de argint prin Claudiu Anghelescu, Andrei Gherghescu si Sorana Scortea.

Este o noua competitie incheiata cu succes si o motivatie in plus pentru juniorii targovisteni care vor avea o noua intrecere peste 2 saptamani: Campionatul National Scolar de Radio Orientare, unde se va alinia la start tineretul din intreaga tara.

Alexandru Gherghescu

Alexandru Gherghescu

Alexandru Babeu

Alexandru Babeu


Valeriana heidelbergcement


Gurmand + Raiman caleatargovetilor
Daca ti-a placut acest articol il poti distribui:

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Statistici Trafic Google Analytics
Statistici Trafic.ro