CS Municipal Târgovişte a câştigat Cupa României la Radio Orientare

Distribuie:

 

Premierea Cupei Romaniei la Radio Orientare a avut loc pe 11 octombrie in judetul Satu-Mare. Aceasta competitie evidentiaza cei mai buni sportivi si cele mai bune cluburi ale sezonului, clasamentul Cupei bazandu-se pe prestatiile sportivilor de la fiecare competitie din timpul anului.

Eforturile sportivilor targovisteni au fost remarcate in clasamentele individuale ale Cupei din editile trecute. Dar anul acesta, lotul de Radio Orientare s-a marit numeric cu sportivi de top, atat pe ramura masculina, cat si pe ramura feminina.

Astfel, CS Municipal Targoviste a castigat pentru prima oara Cupa Romaniei, devenind oficial cel mai bun club de Radio Orientare din Romania.

Clasamentele individuale ale Cupei au fost de asemenea dominate de sportivii damboviteni. La categoria Seniori, castigator a fost desemnat Andrei Gherghescu, urmat pe podium de alti 2 coechipier: Pavel Babeu, respectiv Alexandru Gherghescu.

Categoria juniori a fost castigata de Claudiu Anghelescu, iar locul 2 a fost ocupat de Stefan Olteanu. Ambii juniori sunt legitimati la clubul targovistean de 3 ani. La categoriile Senioare si Junioare, CS Municipal Targoviste s-a aflat tot pe prima pozitie prin noile sportive ale echipei: Veronica Enache, respectiv Sorana Scortea.

Castigarea Cupei Romaniei este un nivel inalt de performanta pe plan national pe care targovistenii il ating in cele din urma in acest sezon. Daca pe plan international putem spune ca sunt inca obiective neatinse in Radio Orientare, pe plan national putem spune ca au fost atinse toate obiectivele.

radio orientare

alex babeu

Foto – Alex Babeu

sorana scortea

Foto –  Sorana Scorţea

veronica enache

Foto – Veronica Enache

Distribuie:

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro