RADIO ORIENTARE: Alex Babeu si Claudiu Anghelescu, Campioni Balcanici 2015

Foto – Andy Gherghescu, Alex Babeu, Alex Gherghescu

Campionatul Balcanic de Radio Orientare s-a incheiat duminica trecuta si targovistenii au reusit din nou sa se remarce pe podium la cele mai importante categorii masculine. Editia de anul acesta s-a desfasurat in Croatia in regiunea montanta Gorski Kotar.

Din lotul national al Romaniei au facut parte 5 sportivi de la CS Municipal Targoviste: Claudiu Anghelescu, Andrei Gherghescu, Alexandru Gherghescu, Alexandru Babeu si Pavel Babeu.

gherghescu gemeni

Foto – Gemenii Gherghescu – medalii de argint şi bronz

Claudiu Anghelescu, dupa obtinerea recenta a titlului de Campion la Campionatele Nationale de Tineret, a mai urcat o treapta in ierarhia sportivilor radio orientaristi prin cucerirea medaliei de aur la categoria M14 in acest Campionat Balcanic 2015.

Alexandru Babeu a castigat competitia la categoria de M21(seniori). De mentionat este ca sportivul targovistean detine recordul Romaniei de 6 titluri balcanice obtinute la categoriile de juniori. Acum, ajuns la categoria de elita, a revenit pe prima pozitie a podiumului, adaugand in palmares un nou titlu de Campion Balcanic.

alex babeu

Foto – Alexandru Babeu, medalie de aur 

La categoria M19, gemenii Alexandru si Andrei Gherghescu s-au impus cu medaliile de de argint, respectiv bronz. Podiumul a fost dominat astfel de steagul Romaniei la aceasta categorie, la fel ca in ultimele 5 editii. Veteranul, Pavel Babeu a obtinut medalia de argint la categoria M50.

pavel babeu

 

Foto – Pavel Babeu, medalie de argint

Aceasta intrecere a fost, in concluzie, un succes pentru echipa targovisteana, dar si pentru lotul national al Romaniei. Peste 3 saptamani, echipa de Radio Orientare de la CS Municipal Targoviste va participa la cea mai importanta competitie nationala a sezonului: Campionatele Nationale Individuale.

O3lvFzl3uxNQy9y6CXDeFDpdvbOUDuEMOBLKWnOd0XE,xE0ETCh8ke5ersEBShrJqGvNhFgB8ocOKnXlwjYDwfI pvXd0PTEpEIDJtbM0vAEEmTYMzBNsMIpC9U5vWezGAo,WMLQ3g90TxAaOzPzF9JJ7MJwlGbgkUr_24rwl-x0i6I

Distribuie:

Locuri de munca difamcom

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro