Se fac înscrieri pentru funcțiile de directori de școli prin detașare

Inspectoratul Școlar Dâmbovița a postat pe site-ul instituției un anunț prin care se precizează că, în perioada 21 iulie-7 august se depun, la secretariatul ISJ Dâmbovița, o scrisoare de intenție, însoțită de CV, de către cadrele didactice interesate să ocupe, pe perioadă determinată, funcții de director sau director adjunct în unitățile de învățământ din județul Dâmbovița.

Potrivit informațiilor oferite de inspectorul școlar general adjunct Gabriela Istrate, mandatele tuturor directorilor de școli expiră pe 31 august, iar normele pentru concursul de ocupare a funcțiilor de directori de școli nu au fost încă publicate, deși ministerul a anunțat că se va organiza acest concurs în toamnă. Din acest motiv, cadrele didacttice care doresc ca de la începutul lunii septembrie să fie directori generali sau adjuncți în unitățile de învățământ din județ să depună o scrisoare de intenție și CV-ul la Inspectoratul Școlar. Cererile lor vor fi analizate odată cu activitatea lor de până acum, iar dacă vor îndeplini condițiile necesare vor ocupa posturile solicitate. Inspectorul Gabriela Istrate spune că unii directori ar putea rămâne, în continuare, pe posturile ocupate acum, dacă solicită acest lucru și dacă îndeplinesc condițiile, iar alții vor fi schimbați.

În toată țara nu au mai fost organizate concursuri pentru ocuparea posturilor de directori de școli din anul 2008.

În județul Dâmbovița, din toamnă, sunt așteptați să dea concurs 180 de directori generali și adjuncți, care vor fi aleși pentru patru ani.

Încă există discuții referitor la locul de desfășurare a acestui concurs, dacă se va desfășura în școală, în cadrul consiliului de administrație, sau la Inspectoratul Școlar, așa cum a mai fost până în 2008„-Gabriela Istrate, inspector școlar general adjunct

Distribuie:

Locuri de munca difamcom

novarealex1.jpg Valeriana

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Un gand despre “Se fac înscrieri pentru funcțiile de directori de școli prin detașare

  • 28 iulie 2015 at 23:54
    Permalink

    Felicitari pentru actiunea Primariei de a ne scapa de tantari! Avem nevoie si de o initiativa a celor de la ECARISAJ! Caini vagabonzi, mizerie, adaposturi improvizate, o imagine de groaza a orasului, din acest punct de vedere!

    Reply

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro