Sportivii de la C. S. Municipal Târgovişte s-au întors cu cinci medalii de la Competiţia internaţională de Radio Orientare (galerie foto)

 În perioada 13-17 iunie 2012, a avut loc competiţia internaţională de Radio Orientare (ARDF): ,,Four Days ARDF Bulgarian Black Sea

Read more

VICTORIE! CSM Târgovişte e campioană!

CSM Târgovişte a învins în primul meci din retur, cu CSM Satu Mare şi a câştigat finala campionatului de baschet feminin românesc.

CSM Târgovişte a învins în primul meci din retur, cu CSM Satu Mare şi a câştigat finala campionatului de baschet feminin românesc.

Read more

Pasionaţii de robotică, din 10 judeţe, luptă la Târgovişte pentru Cupa Chindia (Galerie foto)

 Forfotă mare astăzi la Palatul Copiilor Târgovişte. Zeci de tineri din toată ţara, însoţiţi de prieteni, părinţi sau profesori, aşteaptă, emoţionaţi, să le vină rândul pe pista de concurs, unde roboţii construiţi de ei vor demonstra cât sunt de buni. Astfel, concurenţi din 10 judeţe se luptă astăzi şi mâine la Târgovişte pentru Cupa Chindia 2012, la Campionatul Naţional de Robotică.

Read more

Fostul campion la rachetomodelism, târgovișteanul Ion Radu, invitat în Elveția la Ceremonia de acordare a premiilor pentru Aeromodelism

 Pe 20 aprilie 2012, la Laussane, Elveția, va avea loc un eveniment deosebit de important pentru iubitorii și practicanții aeromodelismului și rachetomodelismului, organizat de Comisia  Internaţională de Aeromodelism-C.I.A.M. pentru ramurile sportive aeromodelism şi rachetomodelism, din cadrul Federaţiei Aeronautice Internaţionale.
Read more
Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro