ortooxacell kiss2022.gif Flax

Urban Titu, umilită de Sporting Roşiori

Runda a zecea a Ligii a 3-a s-a dovedit una nefastă pentru Urban Titu. Divizionara C dâmboviţeană nu a mai găsit reţeta succesului în penultima deplasare a turului de campionat şi a fost nevoită să se încline în faţa lui Sporting Roşiori, cu scorul de 4-0. Pe un teren foarte greu, elevii lui Rică Neaga au încercat să opună o rezistenţă pe măsură adversarului, dar totul s-a întors împotriva fostului lider al seriei C3.

Gazonul execrabil a îngreunat de fiecare dată momentele de construcţie ale dâmboviţenilor, iar jucătorii lui Sporting au profitat din plin de acest lucru. Exploatând la maximum acest împiediment al „vişiniilor”, jucătorii lui Cristi Negru s-au apropiat repede de poarta lui Iordan, după care au început să modifice scorul de  trei ori până la pauză, prin Bocănete (15), M. Dicu (38) şi D. Gheorghe (44). În actul secund, Urbanul a schimbat într-o măsură tactica de joc, dar tot adversarul s-a evidenţiat pe tabela de marcaj, chiar dacă Ivaşcu, în două rânduri, şi Petculescu au irosit câteva şanse de gol. Scorul final al partidei a fost stabilit de Bocănete (71), care şi-a trecut în cont „dubla”, după ce cu puţine momente mai înainte, D. Gheorghe a expediat mingea în transversală.

La capătul eşecului înregistrat la Roşiori, invincibilitatea Urbanului s-a oprit după o serie de opt meciuri. Înfrângerea suferită în deplasarea teleormăneană coboară echipa din Titu pe locul 4 în clasament, la egalitate de puncte (18), cu CS Afumaţi, ocupanta primului loc. După terminarea meciului de pe „Municipalul” din Roşiori, componenţii Urbanului au promis că vor răzbuna eşecul cu Sporting, în partida, de pe teren propriu, cu CS Ştefăneşti.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Agenda Politică Locală

psd pnl usr aur
MedcareTomescu romserv.jpg novarealex1.jpg hymarco fierforjat.gif
Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

CITEȘTE ȘI

Gopo
Foah ConsultOptic
Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Parteneri media