Elevii Centrului de Excelenţă Sportivă merg gratuit la Teatrul Naţional, Opera Naţională şi Circul de Stat din Bucureşti

 Clubul Phoenix Arte Marţiale din Târgovişte a încheiat protocoale de colaborare cu instituţiile amintite.

Read more

C.S. Municipal Târgovişte a cucerit 6 medalii de aur la Campionatele Naţionale de Radio Orientare (foto)

În perioada 31 august-02 septembrie s-a desfăşurat în localitatea Băile Felix, finalele Campionatelor Naţionale de Radio Orientare. Competiţiile pentru care s-au întrecut sportivi de la mai multe cluburi de profil din ţară, au fost: unde scurte(3,5MHz), unde ultrascurte(144MHz) şi o probă rapidă de sprint.

Read more

Sorana a încheiat turneul Texas Tennis Open 2012

Târgovişteanca a fost învinsă aseară de Jelena Jankovic.
Parcursul Soranei Cîrstea la turneul de la Dallas s-a oprit la confrunatrea cu sârboiaca Jelena Jankovic. Partida s-a încheiat cu scorul  6-2, 6-1. Sorana, cap de serie nr. 8, va primi din partea organizatorilor 5.625 dolari şi îşi adaugă 70 puncte în clasamentul WTA.

Târgovişteanca a fost învinsă aseară de Jelena Jankovic.

Read more

Cursuri de formare gratuite, pentru tinerii din consiliile școlare care vor să se implice în viața societății în care trăiesc

La iniţiativa Consiliului Județean al Elevilor Dâmboviţa, Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Dâmboviţa în parteneriat cu Inspectoratul Şcolar Judeţean Dâmboviţa, organizează în perioada 16-24 iunie 2012, la Târgovişte,  proiectul de tineret „Construim atitudini”.

Read more

Liga II şi Liga III: Rezultate pentru Dâmboviţa

Chindia Târgovişte a învins, ACS Urban Titu a fost înfrântă, iar FC M Târgovişte a remizat.
Chindia Târgovişte a învins acasă, sâmbătă, 26 mai, pe FC Maramureş Baia Mare, scor 3-0. Marcatori în ultimul meci din acest sezon au fost Băluţă (15), Anton (63), Voduţ (90). După victoria obţinută în etapa 29 a Ligii II, târgoviştenii se află pe locul 6 în clasament, cu 44 de puncte obţinute.
În Liga III, ACS Urban Titu a jucat la Viitorul Domneşti, care i-a învins pe dâmboviţeni, scor 2-1. Ionică a marcat pentru Titu în minutul 30. Echipa se află pe locul 3 în seria 3, cu 45 de puncte, după Buftea şi Viitorul Domneşti.
FCM Târgovişte a remizat cu Damila Măciuca, ocupând locul 11 în clasamentul seriei 4, cu 37 de pucte.

Chindia Târgovişte a învins, ACS Urban Titu a fost înfrântă, iar FC M Târgovişte a remizat.

Read more
Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro