Chindia, din nou în Liga a 2-a!

Târgoviştea este din nou în sărbătoare!

Chindia, cea mai titrată echipă dâmboviţeană, a reuşit în această după-amiază promovarea în Liga a 2-a, după o aşteptare de doi ani. Urcarea în eşalonul secund s-a realizat după victoria obţinută cu Muscelul Câmpulung (2-1), în penultima deplasare a campionatului şi după ce principala contracandidată, CS Afumaţi, a cedat pe terenul lui Sporting Roşiori, cu scorul de 1-2.

În disputa cu muscelenii, Chindia a luptat din greu până şi-a asigurat toate cele trei puncte puse în joc.

Pentru început târgoviştenii au trebuit să restabilească egalitatea pe tabelă, prin Cherchez , după ce gazdele deschiseseră scorul prin Anghelina, în debutul jocului, iar mai apoi să marcheze golul victorios prin Popa, la începutul reprizei a doua.

În disputa cu Muscelul, Nicu Croitoru a aruncat în luptă o formulă de echipă alcătuită din Gârlea – Pătru, Ispas, Vătavu, C. Dinu – Anton, Voinea (82 B. Matei) – Grigore (70 Parghel), Cherchez (87 Cernea), Dobre (90 Penescu) – Popa.

Astfel, cu două etape înainte de finalul sezonului, Chindia se poate bucura de laurii promovării în eşalonul secund, după ce s-a distanţat la şapte puncte de CS Afumaţi, în clasamentul seriei C3.


Valeriana

Gurmand + Raiman
Daca ti-a placut acest articol il poti distribui:

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro