ortooxacell kiss2022.gif Flax

Sorana a încheiat turneul Texas Tennis Open 2012

Târgovişteanca a fost învinsă aseară de Jelena Jankovic.
Parcursul Soranei Cîrstea la turneul de la Dallas s-a oprit la confrunatrea cu sârboiaca Jelena Jankovic. Partida s-a încheiat cu scorul  6-2, 6-1. Sorana, cap de serie nr. 8, va primi din partea organizatorilor 5.625 dolari şi îşi adaugă 70 puncte în clasamentul WTA.

Târgovişteanca a fost învinsă aseară de Jelena Jankovic.

Sorana Cârstea, eliminată din turneul Roma Masters

Din păcate, Sorana Cârstea a pierdut în optimile de finală de la Roma, în fața numărului 4 mondial Petra Kvitova (Cehia), în trei seturi 6-2, 5-7, 6-2.
“Am avut şanse, dar nu am profitat de ele. Mă simt totuşi destul de bine şi mă pregătesc de Roland Garros”, a scris tenismena ieri pe pagina de facebook.
Prin calificarea în turul III, Sorana va încasa un cec de 22.000 de euro de la organizatori şi va primi 125 puncte WTA, urmând să câştige astfel câteva locuri în topul mondial.

Din păcate Sorana Cârstea a pierdut în optimile de finală de la Roma, în fața numărului 4 mondial Petra Kvitova (Cehia), în trei seturi 6-2, 5-7, 6-2. 

Sorana Cârstea s-a calificat în optimile Roma Masters

sorana
Târgovişteanca a învins-o ieri pe Sofia Arvidsson, (locul 61 WTA) scor 6-3, 6-1 şi s-a calificat in „optimile” turneului Masters de la Roma.
În urmatorul meci din competiţie, Sorana o va intalni pe Petra Kvitova, favorita numărul patru.
Gazeta Dâmboviţei vă ţine la curent cu evoluţia tensimenei din Târgovişte la Roma Masters.

Târgovişteanca a învins-o ieri pe Sofia Arvidsson, (locul 61 WTA) scor 6-3, 6-1 şi s-a calificat in „optimile” turneului Masters de la Roma. 

17.500 de euro şi 80 de puncte WTA pentru Sorana Cîrstea

O nouă victorie pentru tenismena din Târgovişte, care s-a calificat în turul al doilea al turneului Masters de la Madrid, după ce a învins-o sâmbătă pe Marion Bartoli, ocupanta poziţiei a şaptea în clasamentul mondial, cu scorul de 6-7 (6/8), 6-4, 6-3.