CUPA ORAȘULUI FIENI LA SPORTURI MONTANE

A 53-a etapă a programului „Natura ne învață primii pași în viață” intitulată „CUPA ORAȘULUI FIENI LA SPORTURI MONTANE”, s-a desfășurat în perioada 27-30 iulie 2015, la Centrul de Agrement Căprioara de pe Valea Ialomiței.

Având ca scop practicarea sportului pentru sănătate, educaţie şi recreere, ca parte integrantă a modului de viaţă, în vederea menţinerii sănătăţii individului şi a societăţii, în condiţii civilizate şi de siguranţă, proiectul a reunit în tabără, nouă echipe formate din câte cinci elevi cu vârsta între 10 și 16 ani, însoțiți de profesori și monitori, echipe care s-au întrecut în probe specifice: orientare turistică, alpinism, cros montan, speologie, mountain bike.

„Copiii participanți au fost din orașul Fieni, dar și din Târgoviște și Constanța. Cu toții s-au simțit minunat, au învățat lucruri noi și folositoare, au petrecut patru zile în mijlocul naturii, iar probele i-au pus la încercare în fiecare clipă. S-au legat noi prietenii, s-au învins temeri iar spiritul de fair play a fost mereu la înălțime. Nu au lipsit focul de tabără, cântecele de chitară sau marea bătălie cu apă. La final toți participanții au primit diplome, insigne și medalii iar cei mai destoinici, chiar și o cupă’’, spune Ileana Bocanciu – Coordonator proiect

Buna desfășurare a proiectului a fost posibilă datorită finanțării din partea Carpatcement Holding SA și a Primăriei orașului Fieni, cărora atât participanții cât și organizatorii le mulțumesc și pe această cale.

 

 

Distribuie:

Locuri de munca difamcom

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro