C.S. Municipal Târgovişte a cucerit 6 medalii de aur la Campionatele Naţionale de Radio Orientare (foto)

C.S. Municipal Târgovişte s-a prezentat la această competiţie cu o echipă formată din 5 sportivi: Babeu Alexandru – categoria M21 (seniori), Gherghescu Andrei – categoria M19 (cadeti), Gherghescu Alexandru – categoria M19 (cadeti), Babeu Pavel – categoria M40 (veterani), Talmacs Ibolya – categoria F50 (veterani). Târgoviştenii s-au impus, conform aşteptărilor, la toate categoriile la care au avut reprezentanţi câştigând 6 medalii de aur, 3 medalii de argint şi 2 medalii de bronz.

Babeu Alexandru s-a menţinut pentru al patrulea an consecutiv pe podiumul categoriei M21 (seniori) cu 2 medalii de aur la probele unde scurte şi sprint, iar în proba de unde ultrascurte a obţinut medalia de argint. Gherghescu Andrei a câştigat aurul în proba de Sprint, iar în probele de unde scurte şi unde ultrascurte 2 medalii de argint. Gherghescu Alexandru l-a succedat pe fratele său în proba de unde scurte cu o medalie de bronz, ocupând a treia poziţie. Babeu Pavel a obţinut o medalie de aur şi o medalie de bronz la cele două probe clasice de unde scurte şi unde ultrascurte. Talmacs Ibolya, proaspăt transferată la C.S. Municipal Târgovişte a reuşit performanţa de a cucerii 2 medalii de aur la categoria F50.

Echipa de Radio Orientare de la C.S. Municipal Târgovişte a reuşit şi la cea mai importantă competiţie de nivel naţional o performanţă demnă de apreciat, care confirmă că are în componenţă sportivi de elită. Astfel, Babeu Alexandru şi Babeu Pavel au fost selecţionati în lotul naţional al României ce va participa la Campionatul Mondial de Radio Orientare în perioada 10-16 septembrie la Kopaonik, Serbia.

 


Valeriana heidelbergcement


Gurmand + Raiman caleatargovetilor
Daca ti-a placut acest articol il poti distribui:

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Statistici Trafic Google Analytics
Statistici Trafic.ro