Radio Orientare: ,,Cupa Bucegi” a rămas la Târgoviște

         Sezonul de Radio Orientare 2014 s-a incheiat cu ocazia, ,,Cupei Bucegi”, desfășurată la Târgoviște în zilele de 18 și 19 octombrie.

         A fost o competiție specială prin faptul că a inclus o probă de Radio Orientare desfășurată în premieră în România, care stimulează popularizarea sportului și permite spectatorilor să ia parte la eveniment. Proba, numită neconvențional ,,Stea 3,5 MHz”, este concepută de așa natură încât spectatorii să interacționeze cu sportivii  la un post central prin care aceștia trec de mai multe ori, la un interval scurt de timp. Astfel, este permisă monitorizarea evoluției alergătorului în timp real, încurajarea lui și filmarea competiției.

         A doua probă din cadrul competiției a fost tot una modernă, cea de FOXORING, introdusă în Campionatul Național din 2011.

         Radio Orientariștii de la Municipal Târgoviște au avut ca de obicei o prestație foarte bună, ocupând locurile 1 la toate categoriile masculine.

         In urma celor două zile de concurs, ,,Cupa Bucegi” a fost câștigată de echipa CS Municipal Târgoviște urmată în clasament de CS Silver Fox Deva și ,,manjii” de la Palatul Copiilor Târgoviște.

         Urmează o perioada de repaus pentru radio orientariști și inițierea noilor practicanți ce vor debuta în cadrul echipelor târgoviștene în sezonul 2015.


Valeriana

Gurmand + Raiman
Daca ti-a placut acest articol il poti distribui:

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro