Premieră sportivă pentru România, la Târgovişte: BJJ Belt League! Citeşte despre ce este vorba!

Evenimentul va avea loc sâmbătă, 6 octombrie şi este organizat de Club Sportiv AGER Târgovişte şi clubul Absoluto BJJ Bucureşti, reprezentate de preşedinţii Viorel Staicu, respectiv Mihăiţă Tudor. El se va desfăşura la Sala Polivalentă, începând cu ora 10.00. Sunt aşteptaţi să participe peste 100 de sportivi din diferite stiluri de arte marţiale, din toată ţara.

Brazilian Jiu Jitsu (BJJ) este o artă marţială şi un sport de contact care foloseşte tehnici articulare şi ştrangulări pentru a învinge adversarul. Clubul Ager Târgovişte s-a impus la competiţiile naţionale de gen, iar la acest concurs va fi reprezentat de sportivii Viorel Staicu Jr. şi Alexandru Răuţă. Cât despre Absoluto BJJ, este primul şi cel mai titrat club de BJJ şi MMA din România, fondat în 2004 de Tudor Mihăiţă.

Cupa AGER BJJ este prima etapă din cadrul unui proiect naţional numit „BJJ Belt League”, care va mai ajunge în Braşov, Râmnicu Vâlcea şi Bucureşti, în căutarea celor mai buni luptători de Brazilian Jiu Jitsu din România.


Valeriana heidelbergcement


Gurmand + Raiman caleatargovetilor
Daca ti-a placut acest articol il poti distribui:

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Statistici Trafic Google Analytics
Statistici Trafic.ro