Cursuri de formare gratuite, pentru tinerii din consiliile școlare care vor să se implice în viața societății în care trăiesc

 

Scopul acestei acţiuni de tineret îl reprezintă stimularea implicării elevilor din Consiliile Şcolare ale Elevilor din Dâmboviţa în activităţi civice şi educative organizate în mediul şcolar.

Pornind de la nevoile identificate în cadrul consiliilor şcolare ale elevilor şi Consiliului Judeţean al Elevilor, în perioada 16-24 iunie 2012, se vor organiza cursuri de formare pentru 30 de elevi membri ai acestor structuri. În cadrul acestor sesiuni de lucru tinerii beneficiari vor fi implicaţi în următoarele tipuri de activităţi: cursuri de formare(comunicare, dezvoltare personală, managementul conflictelor, spiritul de echipă), activităţi de team-building, dezbateri pe teme de actualitate pentru tineret.

Cursurile vor fi susţinute de Doamna Sabina Teodorescu şi Domnul Valentin Stancu-profesori la Liceul de Arte ,,Bălaşa Doamna” şi Grupul Şcolar „Nicolae Ciorănescu” din Târgovişte- în calitate de profesori formatori CNE şi coordonatori ai Consiliul Judeţean al Elevilor Dâmboviţa.

Acest proiect de tineret este finanţat de către Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Dâmboviţa.

 

 


Valeriana heidelbergcement


Gurmand + Raiman caleatargovetilor
Daca ti-a placut acest articol il poti distribui:

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Statistici Trafic Google Analytics
Statistici Trafic.ro