Trofeul Mozart merge în 2012 la Colegiul Național de Muzică “George Enescu”. Vezi aici lista completă de câștigători și galerie foto:

Concursul Naţional de Interpretare „Mozart”, ediţia a XVI-a, organizat de Liceul de Arte Bălașa Doamna Târgoviște, și-a desemnat astăzi câștigătorii, în cadrul festivității de premiere, la care au participat și reprezentanții instituțiilor care au oferit premiile, dar și a reprezentanților cotidianului nostru, care s-a alăturat cu premii pentru 17 participanți.

Read more

Cursuri de formare gratuite, pentru tinerii din consiliile școlare care vor să se implice în viața societății în care trăiesc

La iniţiativa Consiliului Județean al Elevilor Dâmboviţa, Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Dâmboviţa în parteneriat cu Inspectoratul Şcolar Judeţean Dâmboviţa, organizează în perioada 16-24 iunie 2012, la Târgovişte,  proiectul de tineret „Construim atitudini”.

Read more

Doi elevi de la Bălașa Doamna au vorbit despre Dâmbovița la Bruxelles. Și au câștigat marele premiu.

  
Liceul de Arte Bălașa Doamna din Târgoviște a plusat din nou la capitolul premii obținute la concursuri. De data aceasta, este vorba despre un concurs internațional, desfășurat în perioada 3-4 mai, la Bruxelles, un concurs şcolar  între licee, organizat de Comitetul Regiunilor – Grupul Alianţa Europeană, unde cei doi elevi târgovișteni care au reprezentat România au câștigat locul I. Au participat la competiție elevi şi profesori din Marea Britanie, Estonia,  Irlanda,  Lituania, România, Scoţia, Slovacia.
Read more

Ieri elev, azi profesor! Doina Bădica: „Relaţia cu muzica, în special cu violoncelul este ca o căsătorie. Unele momente sunt frumoase, altele nu sunt tocmai plăcute, dar trebuie să fii dârz, să dai dovadă de înţelegere şi să faci totul cu multă dragoste.

  Doina Bădică este profesor de violoncel la Liceul de Arte Bălaşa Doamna din Târgovişte, liceul pe băncile căruia învăţa

Read more
Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro